Finalmouse Ultralight 2 - Cape Town - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Finalmouse Ultralight 2 - Cape Town

 
120

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Paineilma Raccoon 600ML
5.90 € (8.90 €)
Osta
Tietoja
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
11.95 €
Osta
Tietoja
Micro Mouse Bungee - ES Edition
9.95 €
Osta
Tietoja
Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetTietokone Hiiret & LisälaitteetPelihiiriäLangallinen Finalmouse

Täysin loppuunmyyty. Legendastatus, tuote jää historiaan. Hunajakennopidon luojat ja ensimmäinen kahvoilla varustettu hiiri. Haluamme kiittää Finalmousea tästä kokemuksesta. /Team MaxGaming

ULTRALIGHT 2 - Cape Town - INFINITY SKIN

Täysin uuden rakenteen sekä pienempien ja kevyempien materiaalien käytön ansiosta Kapkaupunki on kevyempi kuin ultrakevyet. Paino on vain 47 grammaa. Perusmalli voidaan myös rakentaa uudelleen yli 13 000 eri kokoiseksi ja muotoiseksi sen uuden "INFINITY SKIN" ansiosta, joka koostuu kestävästä pehmeästä vaahtomuovista. Kapkaupunkia voidaan käyttää sekä pienenä hiirenä tarkalla hiiren napsautuksella että air58:na. Loistava. Yksi hiiri, äärettömät mitat, äärettömät mahdollisuudet ja ääretön potentiaali maksimoida tavoitteesi.

Paino on merkittävä, mutta muoto on vielä tärkeämpi. Koskaan aikaisemmin et ole voinut räätälöidä muotoa ja kokoa ja mikrosäätää mittoja millimetrin mukaan maksimoidaksesi ja optimoidaksesi tavoitteesi. Koska oikea ulottuvuus saa sinut suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla, pelaajat etsivät jatkuvasti täydellistä muotoa/kokoa. Mutta sitä ei enää tarvita. INFINITYSKIN-sovelluksella voit säätää jokaista millimetriä, kunnes olet luonut haluamasi hiiren tarkan mittasuhteen.

INFINITY SKIN tulee jokaisen kapkaupunkiin. Niillä on eri paksuus ja ne eroavat millimetreillä. Koska millimetreillä on merkitystä hiiren mitoissa. Käytä paksumpia INFINITY SKINS -tuotteita suurempien mittojen rakentamiseen.

INFINITY SKINSin kehittäminen vaati paljon luovuutta ja teknistä asiantuntemusta. Liimaus on kehitetty yhdessä 3M:n kanssa, jotta ne tarttuvat kunnolla, mutta silti ne on helppo poistaa ja käyttää uudelleen. Patentoitu synteettinen vaahto on tarpeeksi kovaa pinnan luomiseksi, tarpeeksi kevyt ollakseen häiritsemätön ja tarpeeksi vahva ollakseen tuhoutumaton.

Tahraa hylkivä, hienkestävä. Äskettäin keksityn vaahtomuovin kapenevan leikkauksen teknologian ansiosta se sulautuu hiiren reunoihin ilman, että edes ajattelet sitä. Muodostaa ja liikkuu kuin toinen iho. Antaa upean otteen. Voisin jatkaa, mutta yksinkertaisesti... Sinun täytyy kokea se itse ymmärtääksesi. Mutta älkäämme unohtako itse Ultralight 2:ta.

Uusi materiaali kuoressa on muuttunut täysin. Kevyempi, pienempi, parempi. Ymmärsimme, että pienemmät mitat tarjoavat paremman näkyvyyden ja tarkkuuden. Hiiri antaa ihmissormelle paremman hallinnan, jotta se reagoi nopeasti ja koordinoi liikkeitä aivojen komentojen perusteella. Ultralight 2 on 47 gramman taideteos, jolla voidaan suorittaa mitä vivahteikkaisimmat sormiliikkeet. Nopeammat liikkeet, tarkemmat liikkeet. Tähtää kuin jumala.

Kuoren materiaali ei voi koskaan vaurioitua. Voit käyttää vettä, pesuainetta tai mitä tahansa poistaaksesi INFINITY SKINin jäännökset vahingoittamatta hiirtä. Se rakennettiin kevyemmäksi, paremmaksi ja toimimaan yhdessä INFINITYSKINin kanssa.

Uudet hiiren jalat, täysin uusi leikkaustekniikka. Kehitetty tarjoamaan täydellisen liukumisen 47 gramman hiirelle.

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 14876
Valmistajan tuotenumero: CAPETOWN

Tietoa tuotemerkistä

Vallankumoukselliset ja innovatiiviset hiiret Finalmouselta – Yritys perustettiin tavoitteenaan luoda hiiri, jollaista ei ollut koskaan aikaisemmin luotu. Legenda ScreaMin kanssa luodun ScreaM One -hiiren lanseerauksen jälkeen merkki alkoi saada jalansijaa pelimaailmassa.

Kuitenkin vasta Ultralight Pron julkaisun jälkeen yritys mullisti pelihiiret lopullisesti ja oli todellinen tienraivaaja näiden kohdalla. Ultralight Pro oli maailman ensimmäinen ontto ja siten erittäin kevyt hiiri, joka aiheuttikin melkoisen myrskyn. Finalmouse tunnetaan siitä, että se julkaisee tuotteitaan rajoitettuina painoksina ja ne myydään loppuun muutamassa tunnissa. Jos onnistut saamaan tuotteen Finalmouselta, olet onnekas.

Tekniset tiedot

Liitäntä

Liitäntä USB
Langaton Ei

Mitat & paino

Johdon pituus 2 m
Leveys 53 mm
Syvyys 116 mm
Korkeus 35.7 mm
Paino 47 g

Muita tietoja

Säädettävä paino Ei

Ominaisuudet

Sensori malli Pixart PMW3360
Sensori Optinen
DPI 3200 dpi
Näppäinten määrä 5
Molempikätinen Kyllä
Valaistus No
Vierityspyörä Kyllä
Väri Valkoinen
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle