Samsung - Osta Samsung Tuotteet - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Samsung

Etelä-korealainen Samsung on maailmanlaajuinen elektroniikkayritys, joka tunnetaan tällä hetkellä ehkä parhaiten matkapuhelimistaan. Samsung onkin jo pitkään ollut myös yksi kulutuselektroniikan johtavista yrityksistä. Kuitenkin juuri Galaxy-älypuhelinsarjan myötä se esitti tuotteen, joka on tullut kilpailemaan iPhonen kanssa sekä myyntilukujen että innovaatioiden suhteen. Yhtenä maailman suurimmista elektroniikkayrityksistä sillä on kattavasti tuotteita valikoimassaan ja merkki valmistaakin kaikkea astianpesukoneista televisioihin ja paljon muuhun. Samsungin tavoitteena on inspiroida ja innovoida ja siten helpottaa ihmisten elämää.

Pelaajia koskevat tuotteet ovat ensisijaisesti näyttöjä. Samsung on myös ollut useiden suurten e-urheiluturnausten ja pelimessujen virallinen kumppani ympäri maailman. Esimerkiksi Kölnin Gamescom 2017 -tapahtumassa Samsung toi markkinoille maailman suurimman QLED-näytön, joka on optimoitu pelikokemuksia varten. 49 tuuman CHG90 tarjoaa melkeinpä elokuvateatterimaisen kokemuksen. Samsungin näytöt onnistuvat olemaan nopeita ja selkeitä tavalla, joka mahdollistaa refleksiivisen reagoimisen tapahtumiin luotettavasti ja hyvin korkealla resoluutiolla. Vaikka merkki ei olekaan erikoistunut pelituotteisiin, pidetään näyttöjä silti parhaimpina mahdollisina monien pelaajien keskuudessa.

Me täällä MaxGamingissa pyrimme pitämään Samsung-tuotevalikoimamme jatkuvasti ajan tasalla uusimpien hankintojen osalta. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi edulliset ja hyvät kuulokkeet, USB-laturit ja USB-kaapelit. Matkapuhelimen akkujen lataaminen ei voi koskaan tapahtua tarpeeksi nopeasti. Laturien joukosta löytyvät Samsungin pikalaturit, joiden avulla voit ladata sekä matkapuhelimia että tabletteja murto-osalla normaalilla laturilla kuluvasta ajasta. Kuulokkeista on saatavana eri muunnelmia, mukaan lukien Samsung In-Ear -kuulokkeet vaivatonta langatonta musiikkielämystä varten.
Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot
Hintaryhmä
Kategoria
Väri
Hopea Hopea Musta Musta Valkoinen Valkoinen Violetti Violetti
Samsung Galaxy Buds Pro Hopea
Samsung
Galaxy Buds Pro Hopea
178.90 €
Varastossa
Säästä -12%
Samsung Galaxy Buds+ Valkoinen
Samsung
Galaxy Buds+ Valkoinen
141.90 € (161.90 €)
Loppu varastosta
Samsung Galaxy Buds Pro Violet
Samsung
Galaxy Buds Pro Violet
178.90 €
Loppu varastosta
Samsung Galaxy Buds Pro Musta
Samsung
Galaxy Buds Pro Musta
178.90 €
Loppu varastosta
Samsung Galaxy Buds+ Valkoinen -nappikuulokkeet
Samsung
Galaxy Buds+ Valkoinen -nappikuulokkeet
161.90 €
Loppuunmyyty