Amiibo pelifiguurit - Laaja valikoima tuotteita - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Amiibo pelifiguurit

Pelaaminen on puhdasta iloa, sen me MaxGamingilla hyvin tiedämme. Lisäksi tiedämme myös sen, että ei tarvita paljon, jotta pelikokemuksesta tulee entistäkin parempi. Siksi vinkkaamme pienistä Amiibo-hahmoista, jotka voivat olla suoranaisia suojelusenkeleitäsi pelien kiemuroissa. Mietitkö otsa rypyssä, että mikä ihme on Amiibo-hahmo? Kyseessä ovat niin sanotut link figure -hahmot, jotka on luotu eri pelien hahmoista, useimmiten Nintendo-peleistä kuten Super Mario tai Zelda.

Hauskinta näissä pikku-ukkeleissa on se, että ne voivat kommunikoida NFC:n avulla eri pelikonsolien, kuten Nintendo Switchin, Nintendo 3DS:n ja Wii U:n kanssa sekä toimia interaktiivisesti muiden yhteensopivien pelien kanssa. Hahmot sisältävät monia erilaisia efektejä ja niihin voi myös tallentaa tiettyjä tietoja. Kyseessä ei siis ole pelkästään hupijuttu tai maskotti, joka seisoo pelinurkassasi säällä kuin säällä, vaan myös hyödyllinen lisävaruste. Voit esimerkiksi pukea pelihahmoillesi uuden asun, varustaa ne aseella tai muuta vastaavaa. Voit jopa taistella Nintendo Amiibo-hahmoja vastaan peleissä.

Miten tämä älykäs kommunikaatio siis toimii, saattaa joku miettiä. Lyhyesti kerrottuna idea on se, että hahmo asetetaan eri tapoja käyttäen esimerkiksi Gamepadin NFC-levylle Wii U:ssa tai NFC Reader/Writer -adapteriin Nintendo 3DS:ssä, Nintendo 3DS XL:ssä ja Nintendo 2DS:ssä. Joissakin peleissä sellainen tarvitaan kommunikoinnin mahdollistamiseksi ja tässä tapauksessa suosittelemme hankintaa, mikäli Amiibo-hahmojen käyttö kiinnostaa sinua. Mikäli pelissä on sisäänrakennettu tuki, ei NFC Reader/Writer -laitetta tarvita.

Mikäli haluat, että Amiibo-hahmoihisi voi tallentaa tietoa ja käyttää silti useissa eri peleissä, kannattaa ostaa useita yhteensopivia pelejä, jotka voivat sekä lukea että kirjoittaa, sillä silloin myös hahmot voivat tallentaa uutta tietoa ja lukea vanhaa.
Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot
Hintaryhmä
Väri
Keltainen Keltainen Oranssi Oranssi Pinkki Pinkki Punainen Punainen Sininen Sininen Valkoinen Valkoinen Vihreä Vihreä Violetti Violetti
Tuotemerkit
Nintendo
Kategoria
Nintendo amiibo Cat Mario & Cat Peach (Super Mario Collection)
Nintendo
amiibo Cat Mario & Cat Peach (Super Mario Collection)
31.09 €
Loppu varastosta
Säästä -67%
Nintendo amiibo Super Smash Bros. Mii Gunner
Nintendo
amiibo Super Smash Bros. Mii Gunner
5.42 € (16.39 €)
Ei tilattavissa
Nintendo amiibo Super Smash Bros. Sheik
Nintendo
amiibo Super Smash Bros. Sheik
22.79 €
Ei tilattavissa
Nintendo amiibo Super Smash Bros. Roy
Nintendo
amiibo Super Smash Bros. Roy
9.09 €
Ei tilattavissa
Nintendo amiibo Super Smash Bros. Ryu
Nintendo
amiibo Super Smash Bros. Ryu
16.39 €
Ei tilattavissa
Nintendo amiibo Smash Lucario
Nintendo
amiibo Smash Lucario
18.19 €
Ei tilattavissa
Nintendo amiibo Super Smash Bros. Charizard
Nintendo
amiibo Super Smash Bros. Charizard
20.99 €
Ei tilattavissa
Nintendo amiibo Super Smash Bros. Ice Climber
Nintendo
amiibo Super Smash Bros. Ice Climber
17.29 €
Ei tilattavissa
Nintendo amiibo Super Smash Bros - Bowser Jr.
Nintendo
amiibo Super Smash Bros - Bowser Jr.
17.39 €
Loppu varastosta
Nintendo amiibo Smash Hero
Nintendo
amiibo Smash Hero
18.19 €
Loppu varastosta