Tietosuojakäytäntö - MaxGaming.fi
MaxGaming loading..
 

Navigoida

Mitä tietoja keräämme ja miksi?

Keräämme tietoja tarjotaksemme sinulle tuotteita sivustollamme ja voidaksemme lähettää tilauksesi sinulle kotiin. Lisäksi tallennamme tiettyjä tietoja ostoksistasi määrätyn ajan lainsäädäntöön perustuen. Käsittelemme joitakin tietojasi markkinoidaksemme sinulle tuotteita, joista arvelemme sinun olevan kiinnostunut.

Henkilötieto- ja roskapostikäytäntö

Kaikkia MaxGamingille (MaxFPS AB) luovuttamiasi henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tallennamme joitakin henkilötietojasi, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, osoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen.

Tämän tarkoituksena on voida lähettää sinulle tilaamasi tuotteet, viestiä sinulle tilauksesi statuksesta sekä lähettää ilmoituksia ja kommunikoida kanssasi asiakkaanamme. Kommunikoimme tilaukseesi liittyen myös maksupalvelutuottajamme kanssa. Saamme tietosi sekä sinulta, kun kirjoitat ne sivustollemme, että maksupalvelutuottajaltamme. Noudatamme kaikessa henkilötietojen käsittelyssä yksityisyydensuojasta säädettyä lakia. Oikeus käsitellä henkilötietojasi perustuu MaxGamingin (MaxFPS AB) kanssa ostoksen muodossa tekemääsi sopimussuhteeseen. Antamasi tiedot tallennetaan asiakastietokantaamme yleisen reklamaatio-oikeuden ajaksi (3 vuotta), kuten EU/EES-lainsäädäntö edellyttää.

Jaamme käsittelemiämme henkilötietoja yhteistyökumppaniemme kanssa liittyen maksamiseen, varastointiin sekä rahtiin/kuljetukseen. Voimme myös jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolien kanssa, edellyttäen, että meillä on siihen laillinen oikeus. Emme koskaan toimita henkilötietojasi EU:n ulkopuolelle. Henkilötietovastaava on vastuussa MaxFPS AB:n toiminnasta. Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä meihin, mikäli haluat tietoja niistä tiedoista, joita olemme sinusta tallentaneet, jotta voit vaatia oikaisua, korjausta tai tietojen käsittelyn rajoittamista. Jos haluat tehdä muutoksia tai vaatia tietojesi poistamista, tapahtuu se helpoiten ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen info@maxgaming.se. Mikäli haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelystä, on sinulla oikeus valittaa valvontaviranomaiselle.

MaxGaming (MaxFPS AB) ei osallistu niin kutsutun spamin lähettämiseen. Asiakkaanamme voit saada sähköpostia tai tekstiviestejä liittyen tilaukseesi, toimitukseen tai muuhun viestintään, jonka olet aloittanut. Lisäksi voimme lähettää tietoa, uutiskirjeitä tai tarjouksia asiakassuhteeseemme liittyen. Sähköposteja kolmansilta osapuolilta tai viestejä liittyen tavaroihin tai palveluihin, jotka eivät suoraan liity meidän toimintaamme ei lähetetä. Asiakkaana voit helposti poistua postituslistalta, ohjeet siihen löytyvät aina sähköposteista ja tekstiviesteistä. Asian hoitaminen ei edellytä sisäänkirjautumista tai muuta vastaavaa.

Kenen kanssa jaamme tietojasi

Palveluntarjoajat ja muut
MaxGaming käyttää pääosin omaa tekniikkaa voidakseen toimittaa tuotteet sinulle. Joissakin harvoissa poikkeustapauksissa joudumme turvautumaan ulkopuolisiin tahoihin (esimerkiksi sähköpostin lähettämisessä tai maksuratkaisuissa), mutta siinä tapauksessa varmistamme, että tietosuoja on vähintään yhtä hyvä kuin omassa toiminnassamme.

Kuljetus- ja logistiikkayhtiöt
Ostettuasi meiltä tuotteen on meidän lähetettävä se sinulle. Tähän liittyen jaamme osoitetietosi joidenkin muiden toimijoiden kanssa, jotta voit saada tuotteen kotisi postilaatikkoon. Tuolloin varmistamme aina, että kyseiset toimijat noudattavat vähintään yhtä hyvää tietosuojakäytäntöä kuin me itsekin.

Tietojesi turvallisuus
Noudatamme EU:n asettamaa lakia tietosuojakäytännöstä https://tietosuoja.fi/tietosuojalaki varmistaaksemme, että kaikki tietosi käsitellään lakien ja asetusten puitteissa.