Asiakaspalvelu - Ota meihin yhteyttä - MaxGaming.fi
MaxGaming loading..

Navigoida

Asiakaspalvelu

Important: All support is conducted in English, send your email in English for faster and easier help. You can also call on +358 931 545 660 for quick help in English.

MaxGamingilla on maailman parhaat asiakkaat, ja tietysti haluamme myös tarjota maailman parasta asiakaspalvelua. Saamme usein kiitosta asiakaspalvelun hyvästä asenteesta ja ammattimaisesta palvelusta, mistä olemme äärimmäisen ylpeitä. Rima on superkorkealla, ja mitä tulee palvelun laatuun, emme tee kompromisseja – sen on aina oltava huippuluokkaa. Me kaikki olemme aina valmiina auttamaan sinua riippumatta siitä, koskeeko asiasi teknisiä ongelmia, tietyn tuotteen varaamista, varastotilannetta tai ostoksen tekemiseen tarvittavaa apua. Älä epäröi ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Palvelemme sinua, jotta asiakkaana voit saada niin hyvää apua kuin mahdollista ja joka auttaa sinua parhaiten.

Yleiset asiat & tilaukset

Jos asiasi koskee tuotteita tai yleisiä tilausasioita, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@maxgaming.fi, niin autamme sinua vaihtoihin ja peruutuksiin liittyen, ja mikäli sinulla on meille muita kysymyksiä, hoituu asia kaikkein helpoiten sähköpostilla. Mikäli kysymyksesi koskee tekemääsi tilausta, liitä mukaan tilaus- tai asiakasnumero, niin löydämme tilauksesi helposti.

Tuki

Tämän osaston puoleen voit kääntyä sen jälkeen, kun tilaamasi tuotteet ovat saapuneet – jos esimerkiksi tarvitset apua tuotteen käytössä tai haluat palauttaa tuotteen. Jos haluat tehdä palautuksen tai reklamaation, ota aina ensin meihin yhteyttä osoitteeseen: support@maxgaming.fi. Lähetämme lisäohjeita, kun olemme vastaanottaneet viestisi. Kirjoita viestin otsikkoon tilausnumerosi.

Puhelinpalvelun ja chatin aukioloajat

Puhelin- ja chat-palvelumme on avoinna klo 10–17:00 (lounastauko klo 12–13.30). Suljettu arkipyhinä. Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteisiin tai tilaukseesi liittyen. Kokenut, osaava ja avulias henkilökuntamme on valmiina vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.