Tietoja MaxGamingista © MaxFPS AB - MaxGaming.fi
MaxGaming loading..

Navigoida

Tietoja MaxGamingista

Olemme laadukas pelaamisen erikoisliike, ja tavoitteenamme on tarjota markkinoiden parhaita tietokoneita ja konsolitarvikkeita. Meiltä saat tuotteita monilta eri tavarantoimittajilta ympäri maailmaa, ja olipa kyseessä sitten erikoinen näppäimistö tai hiiri, valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Mitä tulee pelaamiseen ja e-urheiluun liittyvään laitteistoon ja oheistarvikkeisiin, on verkkokauppamme Pohjoismaiden suurin. Suomeen toimitusaikamme on supernopea 1–3 työpäivää. Varastomme ja pääkonttorimme sijaitsevat Upplands Väsbyssä Tukholman pohjoispuolella.

Teemme läheistä yhteistyötä useiden merkkien, e-urheiluseurojen ja tavarantoimittajien kanssa ympäri maailmaa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet parhaaseen hintaan. MaxGaming perustettiin vuonna 2002 nimellä MaxFPS. Sen jälkeen yritys on kasvanut, ja tänä päivänä myymme suuria määriä pelituotteita pelaajille ja e-urheilun tukijoille ympäri maailman.

Meillä asioit aina turvallisesti, ja mikäli et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, voit ottaa yhteyttä ensiluokkaiseen ja osaavaan asiakaspalveluumme, jonka toiminnasta saamme usein kiitosta. Heiltä saat vastaukset niin pieniin kuin isoihinkin kysymyksiin.

Yritystiedot

MaxGaming (MAXFPS AB)
Johanneslundsvägen 14
194 61 Upplands Väsby
Sweden

Yritysnumero:556665-1708
VAT: SE556665170801