Playstation 4 - Laaja valikoima tuotteita - MaxGaming.fi

Navigoida

Playstation 4

Sinulle, joka haluat pelata isoja ja ylellisiä pelejä, on PlayStation 4 juuri oikea pelikonsoli. Lyömättömällä ekslusiivisten pelien valikoimallaan ja lukuisilla vuosittaisilla julkaisuillaan pääsee PlayStation 4:n avulla käsiksi moniin sellaisiin peleihin, joita ei muualta löydy. Meiltä MaxGamingilta löydät kaiken PS4:lla pelaamiseen aina itse konsolista tarvikkeisiin, joilla nostat pelikokemuksesi aivan omalle tasolleen.

MaxGamingilta löytyy erikokoisia PS4-konsoleita niin fyysistä kuin sisäisen muistin kokoa ajatellen. Kaikissa tavallisesta PlayStation 4:sta tai PS4 Slimista aina PS4 Pro:hon saakka on mahdollisuus 4K-resoluutioon. Meiltä löytyy myös paketteja, jotka sisältävät niin konsolin, ohjaimen kuin pelinkin. Valikoimastamme löydät myös läjäpäin sellaisia huolella valittuja tarvikkeita, joilla parannat pelikokemustasi. KontrolFreekista, joka parantaa kilpailuun tähtäävää suoritustasi, PS4-rattiin, polkimiin ja vaihdekeppiin, joilla ajopeleihin saa aivan uuden tuntuman. Meiltä löydät myös PS4-ohjaimia eri väreissä ja malleissa.

Me MaxGamingilla pystymme myös tarjoamaan sinulle PlayStation 4 VR:n, joka on epäilemättä yksi parhaimmista kotikäyttöön tarkoitetuista VR-kokemuksista. Koe pelit tavalla, joka ei aiemmin ollut mahdollista: näe itsesi paikan päällä ja hallitse suurinta osaa kokemuksestasi liikkumalla, kiitos pakettiin kuuluvan VR-kameran, joka lukee liikkeesi. Koe pelaamisen tulevaisuus jo nyt PlayStation VR:n avulla.
Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot
Hintaryhmä
Väri
Musta Musta
Tuotemerkit
Sony
Kategoria
Sony PlayStation 4 Slim 500GB Konsoli
Sony
PlayStation 4 Slim 500GB Konsoli
319 €
Loppu varastosta