Turvallinen verkkokauppa - MaxGaming.fi
MaxGaming loading..

Navigoida

Turvallinen verkkokauppa

Verkkokauppa

Turvallinen verkkokauppa on sertifikaatti yrityksille, jotka myyvät tuotteita ja palveluita verkkokaupan välityksellä (etämyynti). Asioidessasi verkkokaupassa teet sopimuksen myyjän kanssa suoraan verkkosivuilla. Verkkokaupan parissa toimii nykyään tuhansia yrityksiä, jotka myyvät niin tavaroita kuin palveluita internetin välityksellä Ruotsissa, ja asioidessasi sellaisten yritysten kanssa, joilta löytyy Turvallinen verkkokauppa -sertifikaatti, kaupankäynti sujuu turvallisesti. Henkilötietojesi ja muiden arkaluontoisten tietojesi suojaamiseksi on tärkeää, että tiedät, kenelle tietojasi luovutat. Haluat varmasti myös varmuuden siitä, että yritys toimittaa tavarat sovitun ajan puitteissa, ja että saat apua ostotapahtuman jälkeenkin, mikäli jokin meni pieleen.

Turvallisuus

Turvallinen verkkokauppa -sertifikaatin tarkoitus on auttaa kuluttajaa valitsemaan oikea verkkokauppa ostosten tekemiseen, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi ja varmaksi myös sen jälkeen, kun olet ostanut haluamasi tuotteen. Turvallisen verkkokaupan tavoite on se, että verkkokaupassa asiointi tuntuisi ihan yhtä turvalliselta kuin kivijalkaliikkeessäkin. Kun asioit verkkokaupassa, jolla on Turvallinen verkkokauppa -sertifikaatti, tarkoittaa se, että verkkokaupan tulee täyttää tietyt vaatimukset. Turvallinen verkkokauppa on asettanut tavoitteet siten, että sinä olet kuluttajana tietoinen omista oikeuksistasi käydessäsi kauppaa internetissä. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa se, että verkkokauppa huolehtii identiteetistäsi hyvin, käsittelee henkilötietojasi turvallisesti, käyttää turvallisia maksutaparatkaisuja ja on taloudellisesti vakaa.

Varmuus

Ruotsin etämyynnistä vastaava viranomainen huolehtii siitä, että sertifioidut verkkokaupat noudattavat vaatimuksia suorittamalla luottotietojen tarkistuksia, koeostoja sekä tutkimalla epäiltyjä puutteita. Antaakseen sinulle lisäturvaa Turvallinen verkkokauppa ottaa vastaan valituksia myös suoraan sinunlaisiltasi kuluttajilta.

Mikäli teet valituksen sellaisesta yrityksestä, jolla on Turvallinen verkkokauppa -sertifikaatti, ja verkkokaupan toiminnasta löytyy selvityksen jälkeen puutteita asetettujen vaatimusten osalta, saa yritys "miinuksen" rekisteriimme. Vakavien laiminlyöntien kohdalla sertifikaatti otetaan välittömästi pois. Kaikilla näillä toimilla varmistetaan, että sinä voit kuluttajana varmistua siitä, että vain vakavasti otettavat yritykset kantavat Turvallinen verkkokauppa -merkkiä.

Turvallinen verkkokauppa -merkki
Tarkistaaksesi, että merkki on aito, klikkaa sitä tai pidä osoitinta merkin päällä. Jokaisella mukana olevalla yrityksellä on oma uniikki sertifikaattinsa sivustolla trygghandel.se.

Mistä sitten löydän yritykset, joilla on Turvallinen verkkokauppa -sertifikaatti? Kaikki sertifioidut yritykset löytyvät täältä. Ne on luokiteltu toimialan mukaan, jotta löydät helpommin juuri ne yritykset, joiden tuotteista ja palveluista olet kiinnostunut!

Lue lisää aiheesta osoitteesta: https://tryggehandel.dhandel.se/