Fightstick/Arcade - Laaja valikoima tuotteita - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Xbox One Fightstick & Arcade

Klassiset pelit, kuten Streetfighter, Mortal Combat ja Tekken ovat olleet rakentamassa taistelupelien tarjoamien fantastisten pelielämysten pitkää historiaa. Ne ovat kukoistaneet aina Arcade-ajalta asti ja seuranneet mukana pelien kehittyessä uusien konsolisukupolvien, kuten Xbox Onen myötä. Mekaniikka on hienostunut ja pelikonsepteja on kehitetty kaikilla mahdollisilla tavoilla, mutta vaikka pelit ovat viimeisen vuosikymmenen aikana muuttuneet, on perusta kuitenkin edelleen sama. Taistelugenren rungon muodostavat yhä nopeus, refleksit, taktiikka ja improvisointi, joita edelleen hallitaan parhaiten mahdollisimman yksinkertaisella ohjaimella.

Käyttöön valitun ohjaimen tyyppi vaihtelee jopa ammattilaispiireissä, mutta klassinen Arcade Fightstick -ohjain on yksinkertaisen mutta hyvin suunnitellun muotoilunsa ansiosta jo vuosikymmeniä ollut optimaalinen valinta juuri tämän tyyppisiin peleihin. Yksinkertaisuus auttaa taistelugenreen tutustuvaa pelaajaa oppimaan ja tarjoaa konkareille uskomatonta laatua, kun korkealaatuiset joystickit ja painikkeet on suunniteltu salamannopeaan reagointiin ja tasapainoiseen tuntumaan.

Jos pelaat Xbox Onella, löydät Microsoftilta Fightstickejä, joita voi helposti käyttää sekä Xbox Onen että Xbox 360:n kanssa, ja ne toimivat sujuvasti myös PC:lle. Voit siis hankkia vakituiselle pelikaverillesi taistelupeleihin oman, moniin eri alustoihin sopivan Arcade stickin samoista, laadukkaista komponenteista ja tutulla layoutilla.
Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot
Hintaryhmä
Väri
Musta Musta Valkoinen Valkoinen
Tuotemerkit
GameSir Hori
Kategoria
GameSir C2 Arcade Fightstick - Arcade Stick (Xbox One/PS4/Switch/PC)
GameSir
C2 Arcade Fightstick - Arcade Stick (Xbox One/PS4/Switch/PC)
178.90 €
Loppu varastosta
Hori Fighting Stick Hayabusa Xbox Series
Hori
Fighting Stick Hayabusa Xbox Series
200.90 €
Loppu varastosta