Fidget spinner - Laaja valikoima tuotteita - MaxGaming.fi

Navigoida

Fidget spinner

Fidget spinner, jota myös käsispinneriksi kutsutaan, on noussut Suomessa uskomattoman suosituksi viime vuosien aikana. MaxGaming tarjoaa kokeiltavaksi monia erilaisia Fidget spinnereitä esimerkiksi metallisena, kultaisen siepin muotoisena sekä muissa cooleissa malleissa. Täydellisiä pyöriteltäviä lanien aikana, kun tunnet, että keskittyminen alkaa herpaantua.

Mikä on Fidget spinner? Se on esine, jota pidetään kahden sormen välissä, ja joka pyörii. Fidget spinnereitä voi olla monen muotoisia ja näköisiä, mutta käyttöidea on aina sama. Pitele hyrrää peukalon ja etusormen välissä ja käytä muita sormia pyörittämään "lehdistä". Se saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta on uskomattoman addiktoivaa ja saattaa auttaa keskittymisessä. Fidget spinner voi myös auttaa kehittämään käsien motoriikkaa.

Fidget spinnereillä kerrotaan olevan uskomattoman positiivinen vaikutus henkilöihin, jotka kärsivät ADHD:sta, ahdistuksesta tai autismista. Tutkijat ovat jossain määrin erimielisiä siitä, miten vaikutukset voidaan todistaa, mutta varmasti voidaan sanoa, että Fidget spinnerit ovat täydellisiä silloin, kun tarvitaan pelitaukoa ja aivot tarvitsevat parin minuutin levon. Fidget spinnerin käyttö voi siis helpottaa peleihin keskittymistä. Youtubesta löytyy myös runsaasti videoita, joista kiinnostuneet voivat opetella tekemään erilaisia temppuja.

MaxGaming tarjoaa useita cooleja Fidget spinnereitä kaikissa eri muodoissa, materiaaleissa ja hintaluokissa. Kaikkein yksinkertaisimmat ovat todella edullisia, kun taas tasokkaammat, esimerkiksi metalliset mallit maksavat hieman enemmän. Fidget spinner on hyvä sijoitus, mikäli haluaa kehittää keskittymiskykyään ja sitä kautta tulla paremmaksi pelaajaksi pitkissä laneissa. Keksintö on mullistanut pelimaailmaa monissa pohjoismaissa ja auttanut pelaajia välttämään aivosumun, joka voi hiipiä esiin yön pikkutunneilla.
Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot
Hintaryhmä
0 tuotteet
Lajittele: