MaxMount Clamp-On Universal Headphone Holder - kuuloketeline Musta - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

MaxMount Clamp-On Universal Headphone Holder - kuuloketeline Musta

Väri:
Hopea
Musta
 
13.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetKuulokkeet & ÄäniTelineet MaxMount

MaxMountin kiinnitettävä yleiskuulokepidike on täydellinen tapa pitää kuulokkeet tai kuulokemikrofoni helposti ulottuvilla ja vapauttaa samalla arvokasta pöytätilaa. Pyörivä koukku tarjoaa helpon pääsyn ja säilytyksen kuulokkeillesi, kun taas silikoninen sanka suojaa sankaa ja estää sitä liukumasta. Kaapelinhallintataskut pitävät kaiken järjestyksessä, jotta ulkoasu on siisti ja puhdas.

Kuulokkeiden pidikettä voidaan tietysti käyttää myös muihin tarkoituksiin, kuten laukkujen, hattujen ja sateenvarjojen ripustamiseen.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 21753
Valmistajan tuotenumero: HPS01-10

Tietoa tuotemerkistä

Kestävät tuotteet MaxMountilta! MaxMount on Tukholmassa vuonna 2019 perustettu tuotemerkki, jonka tarkoituksena on kehittää edullisia ja tyylikkäitä tuotteita niin pelaajille kuin toimistoympäristöönkin. Tänä päivänä MaxMountin valikoimaan kuuluvat näyttötelineet, tietokoneiden näytöt, televisioiden seinäkiinnikkeet, varusteet johtojen hallintaan ja monet muut tuotteet.

Luo tyylikäs peli- ja työpiste käyttäen innovatiivisia laitteita kuten tietokoneen näyttöjä, mikrofonikuulokkeita ja kaapeleita. Kaikki tuotteet ovat huolellisesti valittuja ja voimmekin hyvillä mielin suositella MaxMountin näyttötelineitä ja lisävarusteita käyttöösi. Telineen avulla hallitset näyttöjä paremmin ja voit asettaa ne helposti haluamaasi asentoon.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Materiaali Alumiini, Silikoni
Valaistus No
Väri Musta

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle