GameSir F5 Falcon Mini Smartphone Controller - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

GameSir F5 Falcon Mini Smartphone Controller

 
19.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PuhelintarvikkeetPeliohjain puhelimelle GameSir

Oppiminen saa ihmiset kehittymään, samoin GameSir F5 Falcon mini. Kun vaihdat vain oppimistilaan, GameSir F5 Falcon mini alkaa tallentaa aikavälejä seuraaville 10 napsautukselle. Sitten F5 Falcon mini simuloi napsautusliikkeitäsi yksinkertaisesti painamalla pitkään painiketta. Täällä voit nauttia kana-illallisesta tavalla, joka voi olla helppoa sormille, mutta voi silti tappaa vihollisesi pelissä samaan aikaan.

Jos olet tavannut GameSir F5 Falcon minin, tiedät, että tällä kertaa sinun ei tarvitse ostaa muita laukaisupainikkeita parin luomiseksi, koska F5 sopii vain joko matkapuhelimesi vasemmalle tai oikealle puolelle. Säästä rahaa ja tilaa, joten miksi et valitse GameSir F5 Falcon miniä uskolliseksi kumppaniksesi?

Kehitystiimi käytti GameSir F5 Falcon minissä kapasitiivista kartoitustekniikkaa, jotta voitaisiin paremmin simuloida ihmisen sormen kosketusdataa ja saavuttaa minimiviive.

GameSir F5 Falcon Minin koko ei tarkoita, etteikö se olisi tehokas, sillä nopeasti muuttuvalla taistelukentällä vain ennaltaehkäisy on tie menestykseen. Siksi GameSir F5 voi tarjota avuksi 2 sarjakuvaustilaa, joista toinen on 9 satunnaista laukaisua ja toinen on tehokkaampi oppimissarja, joka voi tallentaa tulinopeuden ja pelata tappavan tempun vihollisesi kanssa.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 100066
Valmistajan tuotenumero: ENF5001

Tietoa tuotemerkistä

Perustamisestaan vuonna 2010 GameSir on keskittynyt innovointiin, kekseliäisyyteen ja yhteistyöhön ja tutkinut jatkuvasti mobiilipelilaitteiden alaa. Pelialustoista älylaitteisiin GameSir johtaa ja valmistaa tuotteita innokkaasti luodakseen pelilaitteen, joka tekee jokaisesta pelikokemuksesta paremman. GameSir tunnetaan johtavana mobiilipelaamiseen ja konsolipelaamiseen tarkoitettujen ohjainten, gamepadien ja lisävarusteiden kehittäjänä. He kehittävät usein uusia innovatiivisia tuotteita tarjotakseen käyttäjilleen lisäarvoa.   

GameSirillä on tällä hetkellä yhteistyökumppanuuksia suurten yritysten kanssa ympäri maailmaa, kuten Applen, Gameloftin, Nvidian, DJI:n ja monien erilaisten e-urheilujärjestöjen kanssa.GamerSir on sitoutunut tarjoamaan markkinoille innovatiivisia pelilaitteita, ohjelmistoja ja palveluita, jotka auttavat käyttäjiä nauttimaan voitosta.

Tekniset tiedot

Liitäntä

Langaton Kyllä
Yhteensopivuus Android

Ominaisuudet

Näppäinten määrä 2
Väri Musta
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle