Xbox One - Laaja valikoima tuotteita - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Xbox One Pelikonsolit

On toki olemassa monia hyviä pelikonsoleita, mutta mikäli kaipaa erityistä vahvuutta, on Xbox One itsestäänselvä valinta monille pelaajille. Xbox One on yksi markkinoiden tehokkaimmista konsoleista, ja perusmallin lisäksi vaihtoehtoina ovat myös Xbox One S sekä äskettäin lanseerattu Xbox One X. Me MaxGamingilla olemme ylpeitä siitä, että kyseiset tuotteet ovat valikoimassamme, niin että sinä pelaajana voit niiden avulla kehittyä täysin omaan tahtiisi.

Suurimmat erot uuden Xbox One X:n ja Xbox S:n välillä ovat useat pienet yksityiskohdat, mutta yhteistä niille on se, että molemmissa on vain yksi ohjain. Jälkimmäinen on ensiksi mainittua hieman edullisempi. Huomionarvoista on se, että kaikki pelit, jotka käyvät ensimmäisenä lanseerattuun Xbox Oneen, ovat yhteensopivia myös Xbox One X:n kanssa ja päinvastoin. Kaikki pelit, joita testaat uudella kovanaamalla, näyttävät järjestäen paremmilta, ja niissä on teknisiä parannuksia, nopeampi lataus ja ylipäätään herkullisempi pelikokemus. Pelaajana voit myös hyötyä kehittyneen konsolin Enhanced-peleistä, jotka tarjoavat entistä yksityiskohtaisempaa pelaamista, riippumatta siitä, ovatko kyseessa todellisuuteen pohjaavat pelit vai puhtaat fantasiapelit.

Lyhyesti Xbox One X on voimanpesä, jossa on sisäänrakennettu tuki 4K:lle ja HDR:lle, ja kuoren alla muitakin luotettavia vahvuuksia. Siksi ei olekaan mikään ihme, että tämä tuote, joka kehitysvaiheessa sai nimen Project Scorpio, on noussut eliittipelaajien uudeksi suosikiksi, vaikka edeltäjätkin ovat yhä suuressa roolissa. Luonnollisesti voit myös striimata 4K-sisältöä televisioosi aiemmilla konsoleilla ja päivittää pelejä UHD-TV:n kautta, vaikka todellinen 4K-pelaaminen vaatikin One X -version. Jos olet epävarma valinnastasi, ota yhteyttä MaxGamingin asiakaspalveluun, ja saat opastusta A:sta Ö:hön.
Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot
Hintaryhmä
0 tuotteet
Lajittele: