PDP Gaming Latausasema Ultra Slim (PS4) - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

PDP Gaming Latausasema Ultra Slim (PS4)

 
35.09

Ei tilattavissa
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PelikonsolitPlaystationPS4 TarvikkeetMuut tarvikkeet PDP

Kun pelaat tuntikausia kerrallaan, pahinta, mitä voi tapahtua, on, että ohjaimesi kuolee kesken tehtävän, koska sitä ei ollut ladattu täyteen aluksi. Pidä jännitys käynnissä virallisesti lisensoidulla PDP Gaming Ultra Slim Charge System -latausjärjestelmällä PS4:lle! Magneettiset liitännät mahdollistavat helpon telakoinnin yhdellä kädellä, ja LED-latausilmaisimet kertovat, milloin on aika jatkaa tehtävää, kun akut on ladattu täyteen. Oletko kyllästynyt kaatamaan latausjärjestelmääsi tai siirtämään sitä vahingossa, kun asetat säätimet lataukseen? PDP Gamingin Ultra Slim Charge System -latausjärjestelmässä on myös mikro-imumateriaali pohjassa, joka pitää latausaseman paikallaan.

Jalustaa ympäröivät automaattisesti himmenevät valot ja erittäin ohut moderni muotoilu takaavat tämän uuden latausjärjestelmän, joka sopii saumattomasti peli- tai olohuoneeseesi. Virallisesti lisensoitu laturi sisältää myös kaksi dongle-liitintä DUALSHOCK 4 -ohjaimille. PDP Gaming Ultra Slim Charge Systemin innovatiiviset ominaisuudet tarjoavat sekä tyyliä että toimivuutta, joten tämä on pakollinen langattomille pelaajille.

Ominaisuudet:
- Magneettiset portit optimaalista yhteyttä ja latausta varten
- Pohjassa mikroimumateriaalia, joka pitää latausaseman paikallaan
- Ympäristön valo pohjan ympärillä automaattisella himmennystekniikalla, joka mukautuu ympäristön valaistusolosuhteisiin
- LED-latausilmaisimet, jotka sykkivät latauksen aikana
- Sonyn virallisesti lisensoima

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 15392
Valmistajan tuotenumero: 051-100-EU

Tietoa tuotemerkistä

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Väri Musta
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle