Apple Lightning - USB-kabel MFi Valkoinen (2 Meter) - MaxGaming.fi

Navigoida

44
Säästä 44%

Apple Lightning - USB-kabel MFi Valkoinen (2 Meter)

 
25.79 / 14.49

Ei tilattavissa
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PuhelintarvikkeetMatkapuhelin kaapelit Apple

Tällä 2 metrin USB 2.0 -kaapelilla voit liittää Lightning-liittimellä varustetun iPhonen, iPadin tai iPodin tietokoneesi USB-porttiin synkronointia ja latausta varten tai Applen USB-virtasovittimeen seinäpistorasiaan lataamista varten.

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 10748
Valmistajan tuotenumero: MD819ZM/A

Tietoa tuotemerkistä

Ikoninen duo Steve Jobs ja Steve Wozniak perustivat Applen vuonna 1976, ja Apple on sittemmin vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman suurimmista yrityksistä. Yritys sijaitsee Cupertinossa, Kaliforniassa ja se tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan maailmanlaajuisesti.

Korkean laadun, kestävyyden ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta yritystä on vaikea välttää elektroniikkatuotteiden joukossa. Apple ei vain myy laitteita, vaan yritys on erikoistunut myös ohjelmistoihin ja se tarjoaa nykyään useita erilaisia ​​verkkopalveluita. Heidän tuotemerkkinsä alta löytyy sellaisia tuotteita kuin iPhone, iPad, iMac, Apple TV ja paljon muuta.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Väri Valkoinen
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle