Asus ROG Strix Go 2.4 Langaton Kuulokkeet - MaxGaming.fi

Navigoida

Asus ROG Strix Go 2.4 Langaton Kuulokkeet

Väri:
MustaPinkki
Musta
Saatavana myös:
Demo
104.90 €
Lkm: 
184.90 / 122.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetKuulokkeet & ÄäniGaming headsetitLangattomat Asus

USB-C 2,4 GHz langattomat pelikuulokkeet, joissa on tekoälyn melua vaimentava mikrofoni ja alhainen viive, yhteensopivuus PC:n, Macin, Nintendo Switchin, älylaitteiden ja PS4:n kanssa

Pelaa missä ikinä menetkin
ROG Strix Go 2.4 luopuu Bluetoothista ja siitä tulee maailman ensimmäinen 2,4 GHz USB-C-kuuloke, joka mahdollistaa erittäin vakaat langattomat yhteydet useilla alustoilla liikkuvaan pelaamiseen. Nauti viivettömästä äänestä PC:llä, PlayStationilla, Xboxilla tai älylaitteilla ja vaeltele missä tahansa Nintendo Switchin avulla kädessä pidettävässä tilassa. Strix Go 2.4 on kevyt, latautuu nopeasti ja siinä on pitkä akunkesto, joten voit pelata taukoamatta. Siinä on myös tekoälyllä toimivat melua vaimentavat mikrofonit, jotka takaavat kristallinkirkkaan viestinnän missä tahansa.

Täydellinen langaton ääni missä tahansa
Bluetooth-yhteydet voivat usein aiheuttaa häiritsevän viiveen. Tämä ei ole ongelma ROG Strix Go 2.4:lle, sillä siinä on USB-C 2,4 GHz RF-tekniikka ja kaksi antennia välitöntä äänensiirtoa varten – yhdistelmä, joka tekee siitä johtavan kuulokkeen mobiilipelaamiseen* tai kädessä pidettäviin Nintendo Switch -peleihin. Kuulokkeet sopivat erinomaisesti myös kotikonsoli- tai PC-pelaamiseen jopa 20 metrin kantamalla - joten voit kävellä kylpyhuoneeseen tai keittiöön ilman yhteyttäsi!

* Älylaitteet vaativat USB-C-liittimen täyden yhteensopivuuden varmistamiseksi.

Äärimmäinen mukavuus alhaisella painolla
Vain 290 g painava ROG Strix Go 2.4 on poikkeuksellisen kevyt langaton pelikuuloke, joka tarjoaa lyömättömän mukavuuden, joka on välttämätöntä, jos aiot istua ja pelata todella pitkään. Taitettava muotoilu on ihanteellinen tien päällä pelaamiseen, joten Strix Go 2.4 on erittäin kätevä ottaa mukaan minne tahansa.

Tekoälyllä toimiva melua vaimentava mikrofoni
ROG Strix Go 2.4 on suunniteltu alan johtavalla tekoälyllä toimivalla kohinanvaimennustekniikalla kristallinkirkkaisiin äänipuheluihin. Algoritmi perustuu massiiviseen, syvään oppimistietokantaan, joka tunnistaa ja torjuu tarkasti ympäristöstäsi tulevat äänet. Tuloksena on, että kaikki näppäimistön napsautuksista ihmisten taustalla tapahtuvaan keskusteluun on käytännössä eliminoitu - varmistaa kristallinkirkkaan puheviestinnän pelatessasi kavereiden kanssa. Päämikrofoni on kaksisuuntainen, irrotettava ja johtavien viestintäpalvelujen tarjoajien, mukaan lukien Discord ja TeamSpeak, sertifioima.

Piilotettu mikrofoni, kun olet ulkona
ROG Strix Go 2.4:ssä on myös piilotettu integroitu mikrofoni sujuvaa viestintää varten kaikkialla, joten sinun ei tarvitse käyttää puomia, kun sitä ei tarvita. Tämä huomaamaton sisäänrakennettu mikrofoni toimii edelleen tekoälyllä toimivalla melunvaimennuksen avulla, joten vaikka soitat puhelua julkisessa liikenteessä, voit nauttia selkeästä ja terävästä viestinnästä.

Realistinen peliääni
Ainutlaatuiset ilmatiiviit kammiot ja 40 mm:n ASUS Essence -kalvot tuottavat uskomattoman täyteläisen ja puhtaan äänen sekä optimoidun syvän basson mukaansatempaaviin äänikokemuksiin.

*Hi-res-ääni on saatavilla vain 3,5 mm:n kaapeliliitännän kautta.

Nopea lataus ja pitkä akunkesto
Lataa kuulokemikrofoni nopeasti vain 15 minuutissa jopa kolme tuntia pelaamista varten tai lataa akku täyteen jopa 25 tunnin akun kestoa varten.

* Pikalataukseen tarvitaan USB 3.0- tai USB-C-kaapeli.

Välitön ohjaus sormenpäilläsi
Intuitiivisten ohjauspainikkeiden ja korvakupin kestävän säätimen avulla voit kytkeä kuulokkeet päälle ja pois, säätää äänenvoimakkuutta tai mykistää mikrofonin suoraan pelin aikana.

Yhdistä johdolla tarpeen mukaan
ROG Strix Go 2.4:n mukana tulee useita sovittimia, mukaan lukien USB-C-USB 2.0 -sovitin ja 3,5 mm:n liitin – joten se on helppo yhdistää yhteensopiviin Xbox-ohjaimiin tai muihin laitteisiin.

Suojapussi helppoa kuljettamista varten
Mukana toimitettu kätevä kompakti kantolaukku auttaa sinua helposti suojaamaan ja järjestämään kuulokkeitasi ja muita lisävarusteita.

Asevarasto II
ASUS Armory II:n laajojen säätimien ja intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit helposti asettaa ROG Strix Go 2.4:n mieltymystesi mukaan EQ:sta 7.1 virtuaaliseen tilaääneen ja tason tasapainotukseen. Erilaisten ääniprofiilien luominen ja käyttäminen eri peleissä, kuten FPS- tai kilpapeleissä, vie vain hetken. Voit jopa käyttää Armory II:ta kuulokkeiden akun varaustason tarkistamiseen tai PC-ohjatun uniajastimen asettamiseen.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 15643
Valmistajan tuotenumero: 90YH01X1-B3UA00

Tietoa tuotemerkistä

ASUS Republic of Gamers, The Choice of Champions – ASUS, joka on syntynyt Pegasuksesta ja perustettiin vuonna 1989, aloitti valmistamalla emolevyjä. Sittemmin merkistä kasvoi yksi maailman suurimmista elektroniikkatuotteiden valmistajista. Se pyrkii luomaan yksinkertaisen ja mukavan digitaalisen elämän kaikille.

Vasta vuonna 2006 ASUS perusti pelisarjan Republic of Gamers eli ROG, johon me MaxGamingissa olemme panostaneet. Asus ROG on erityisesti pelaamiseen kehitetty tuotesarja, jolla on korkea suorituskyky ja toiminta. Tuotteet on kehitetty uusimpaa tekniikkaa hyödyntäen, jotta pelaaminen voi tapahtua korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Tekniset tiedot

Akku

Akun kesto 25 h

Liitäntä

Liitäntä 3,5mm,USB,2.4GHz
Langaton Kyllä
Yhteensopivuus MAC, Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One

Mikrofonin

Taajuusalue 100-8000 Hz
Herkkyys -45 dB
Mikrofonityyppi Unidirectional
Irrotettava Joo

Mitat & paino

Johdon pituus 1.8 m
Paino 290 g

Ominaisuudet

Kaiutinelementti 40 mm
Akustinen rakenne Suljettu
Muodossa tekijä Over-ear
Kuulokkeiden tyynyt PU-nahka
Valaistus No
Väri Musta

Takuu

Takuu 1 vuoden takuu

Tekniset tiedot

Chatmix Kyllä
Mykistä-painike Kyllä
Tilavuus säätimet Kyllä
Aktiivinen melunpoisto Kyllä

Äänen ulostulo

Herkkyys 98 db
Impedanssi 32 Ω
Taajuusalue 20-20000 Hz
Kuulostaa Stereo,7.1
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle