Logitech G533 Prodigy -Pelikuulokkeet Musta - MaxGaming.fi

Navigoida

33
Säästä 33%

Logitech G533 Prodigy -Pelikuulokkeet Musta

 
119.90 / 79.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetKuulokkeet & ÄäniGaming headsetitLangattomat Logitech

Logitechin uusissa pelikuulokkeissa on kaikki, mitä olet koskaan halunnut pelikuulokkeista ? langaton tiedonsiirto, 7.1-surround-ääni, melua vaimentava sisäänvedettävä mikrofoni ja pehmeät korvatyynyt, jotka istuvat mukavasti pitkiä aikoja. Nämä edistyneet pelikuulokkeet auttavat sinua löytämään nopeasti vastustajat ja antavat sinulle etulyöntiaseman pelissä tai voit uppoutua elokuviin. Parasta Logitech Prodigy G533:ssa on, että ne todella luovat tehosteet peliympäristöön juuri niin kuin pelin kehittäjät ovat halunneet.

7.1-tilaääni yksilöllisellä äänenvoimakkuuden säädöllä

Logitechin DTS-kuuloke:X-tekniikalla saat 7.1-surround-äänikokemuksen tarkalla kaiuttimien sijoittelulla ja äänen sijoittelulla. G533 tuottaa äänen juuri sellaisena kuin pelintekijät sen tarkoittivat. Voit asettaa kunkin 7 äänikanavan äänenvoimakkuuden. Voit esimerkiksi vahvistaa takakanavista tulevia peliääniä kuullaksesi selvästi vastustajan askeleet takanasi.

Älykäs langaton ratkaisu
Huolimatta siitä, että nämä pelikuulokkeet ovat langattomia, ne tarjoavat fantastisen äänenlaadun jopa 15 metrin päähän. Ne on erityisesti kehitetty ylläpitämään vahvaa yhteyttä myös esimerkiksi LAN:n aikana, kun samassa huoneessa on useita langattomia kuulokkeita.

15 tunnin akunkesto
Logitech G533:ssa on ladattava ja vaihdettava akku, joka antaa virtaa pitkiin maratonpeleihin jopa 15 tunniksi yhdellä latauksella. Suosittelemme pitämään silmällä akun varausta, jotta vältytään virran loppumisesta jännittävän ottelun keskellä.

Melua vaimentava mikrofoni
G533:n mikrofoni on sisään vedettävä ja säädettävä. Tämän avulla voit sijoittaa sen sinulle räätälöitynä, kun aiot puhua muiden pelaajien kanssa, ja sitten poistaa sen kasvoiltasi, jos esimerkiksi aiot katsoa elokuvaa tai pelata yksin. Mikrofoni mykistyy automaattisesti, kun taitat sen ylös.

Pop-suodatin lisää suorituskykyä
Näissä pelikuulokkeissa on pieni sisäänrakennettu pop-suodatin, joka vähentää kohinaa ja kohinaa mikrofonissa häiritsevistä hetkistä, kuten omasta hengityksestäsi ja muista "poksahtavista" äänistä. Tämä tekee viestinnästä selkeää ja häiriötöntä.

Korvatyynyt urheiluverkkomateriaalia
Näissä kuulokkeet on suunniteltu uusimmalla materiaali- ja valmistustekniikalla, jotta vältytään rasituttamasta niskaa. Logitech G533 ei siis ole vain kestävä, vaan myös erittäin kevyt, joten voit käyttää niitä tuntikausia. Korvatyynyt on suunniteltu lepäämään pehmeästi korvan päällä, mikä tarjoaa mukavan tunteen myös pitkien pelisessioiden aikana. Tyynyt hengittävät ja ne voidaan irrottaa pesua varten, joten ne ovat aina tuoreita ja puhtaita.

Ohjelmisto henkilökohtaisiin asetuksiin
Logitechin peliohjelmiston avulla sinulla on mahdollisuus tehdä vielä enemmän asetuksia, säätöjä ja mukautuksia pelikuulokkeihisi.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 10103
Valmistajan tuotenumero: 981-000634

Tietoa tuotemerkistä

Pelituotteet uusimmalla Logitechin tekniikalla – jo vuonna 1981 Sveitsissä Logitech valmisti ensimmäisen tietokonehiirensä ja nykyään se on maailman suurin pelituotteiden valmistaja. Logitechin tuotteilla on aina korkea laatu ja asiakkaat huomaavat, että merkki onkin käyttänyt vuotensa luodakseen täydellisiä tuotteita. Kokemuksensa ansiosta se on selvästi valmistaja, joka yrittää ylittää suorituskyvyn rajat ja tutkia pelaamisen mahdollisuuksia.

Logitech tunnetaan tekniikan keksimisestä ja optimoinnista, sillä se on valmistanut omat anturit näppäimistökytkimille ja kehittänyt ohjelmistoja tuotteilleen. Ollakseen kärjessä ja voidakseen kehittää uusia laadukkaita tuotteita se on hankkinut yhteistyökumppaneikseen myös joitain luokkansa johtavia valmistajia, kuten Blue Microphones, Astro Gaming ja Saitek.

Tekniset tiedot

Akku

Akun kesto 15 h

Liitäntä

Liitäntä USB
Langaton Kyllä
Yhteensopivuus PC

Mikrofonin

Taajuusalue 100-20000 Hz
Mikrofonityyppi Cardiod
Irrotettava Ei

Mitat & paino

Johdon pituus 2 m
Paino 350 g

Ominaisuudet

Kaiutinelementti 40 mm
Akustinen rakenne Suljettu
Muodossa tekijä Over-ear
Kuulokkeiden tyynyt Kangas
Valaistus No
Väri Musta

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu

Tekniset tiedot

Chatmix Kyllä
Mykistä-painike Kyllä
Tilavuus säätimet Kyllä
Aktiivinen melunpoisto Kyllä

Äänen ulostulo

Herkkyys 107 db
Impedanssi 32 Ω
Taajuusalue 20-20000 Hz
Kuulostaa 7.1
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle