Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Razer DeathAdder V3 Pro Lightweight Langaton Pelihiiri - Faker Edition

Väri:
PunainenMusta
Musta
Valkoinen
 
169

Alustava päivämäärä:
2024-05-04
Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
11.95 €
Osta
Tietoja
Paineilma Raccoon 600ML
5.90 € (8.90 €)
Osta
Tietoja
Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetTietokone Hiiret & LisälaitteetPelihiiriäLangaton Razer

Razer DeathAdder V3 Pro Faker Edition on täydellinen langaton pelihiiri viemään pelikokemuksesi uudelle tasolle. Ergonomisen muodon ja kevyen rakenteensa ansiosta se on yksi mukavimmista ja nopeimmista koskaan luoduista hiiristä. Edellisen mallin ikoninen muotoilu on jalostettu ja muotoiltu uudelleen e-urheilua ajatellen, mikä tekee siitä täydellisen mihin tahansa pelitilanteeseen. Päivitetyt ominaisuudet ja tekniset tiedot tarjoavat sujuvan kokemuksen minimaalisella viiveellä, mikä antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailevassa pelimaailmassa.

Edistyneen Razer Focus Pro 30K -optisen anturin avulla saat luokkansa parhaan tarkkuuden tarkkaan seurantaan useilla pinnoilla. Kolmannen sukupolven Razerin optisten hiirikytkimien avulla et aiheuta kaksoisnapsautusongelmia eikä palautumisviivettä sekä parannetun 90 miljoonan klikkauksen elinkaaren, joka sopii täydellisesti esports-pelaamiseen.

Ja Razer HyperSpeed Wirelessin avulla voit kokea äärimmäisen langattoman pelaamisen. Tämän yhteyden avulla voit nauttia matalan latenssin pelaamisesta, joka pysyy tasaisena ja vakaana missä tahansa ympäristössä. Tämä huippuluokan langaton tekniikka tarjoaa myös jopa 90 tunnin akunkeston (1000 Hz:n kyselytaajuus, 24 tuntia 4000 Hz:llä), joten sinun ei tarvitse leikkiä kaapelilla. Lataa nopeasti USB Type C:n kautta ja valmistaudu voittoon!
  • Rajoitettu erä
  • Kehitetty yhdessä League of Legends -ammattilaisen Lee "Faker" Sang-hyeokin kanssa.
Razer DeathAdder V3 Pro Faker Editionilla saat langattoman pelihiiren, joka tarjoaa tarkan seurannan ja salamannopean nopeuden. Tämä huippuluokan esports-hiiri antaa sinulle etulyöntiaseman kilpailukykyisessä pelaamisessa ja suorituskyvyssä, joka ei petä sinua tärkeimmillä hetkillä. Järjestä voittosi Razer DeathAdder V3 Pro Faker -pelihiirellä.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 23381
Valmistajan tuotenumero: RZ01-04630400-R3M1

Tietoa tuotemerkistä

Razer – Kolmipäinen käärme ja vihreä väri tai Chroma-valaistus ovat asioita, jotka melkein kaikki pelaajat tunnistavat. Razer on yksi pelialan tunnetuimmista tuotemerkeistä, eikä aivan suotta. Alaa esille tuoneiden ja lukemattomia palkintoja vuosien varrella voittaneiden innovatiivisten tuotteiden pitkä historia osoittaa yhä uudelleen, miksi se kuuluu pelialan kärkinimiin.

Razerilla on yksi maailman laajimmista pelituotevalikoimista ja jokaisessa segmentissä on vähintään yksi tuote. Suurien koneiden avulla sillä on mahdollisuus tutkia, kehittää ja tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Jos etsit tuotetta, joka ei tuota pettymystä, Razer on sinun valintasi.

Tekniset tiedot

Akku

Akun kesto 90 h

Liitäntä

Liitäntä 2.4GHz, USB
Langaton Kyllä

Mitat & paino

Leveys 68 mm
Syvyys 128 mm
Korkeus 44 mm
Paino 63 g

Ominaisuudet

Sensori malli Focus Pro
Kytkimen tyyppi Optical Mouse Switches Gen-3
Sensori Optinen
DPI 30000 dpi
Maksimikiihtyvyys 70 G
Näppäinten määrä 5
Molempikätinen Ei
Vierityspyörä Kyllä
Väri Musta, Punainen
IPS 750
Polling Rate 1000 Hz

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle