Apple EarPods In-Ear Headset - MaxGaming.fi

Navigoida

33
Säästä 33%

Apple EarPods In-Ear Headset

 
25.99 / 17.29

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PuhelintarvikkeetKuulokkeet Apple

Alkuperäiset Applen korvatyynyt markkinoiden parhaaseen hintaan! Toisin kuin tavalliset pyöreät in-ear-kuulokkeet, Apple EarPods on suunniteltu keskittyen korvan anatomiaan. Siksi ne sopivat paremmin kuin muut in-ear-kuulokkeet ja sopivat useammille ihmisille.

Apple EarPods -kaiuttimet on suunniteltu tekniikalla, joka vähentää äänihäviöitä ja maksimoi äänen. Ääni säilyttää siis saman korkean laadun kuin kalliimmissa kuulokkeissa.

Apple EarPodsissa on myös sisäänrakennettu kaukosäädin, jolla voit säätää äänenvoimakkuutta, ohjata musiikin ja videon toistoa sekä vastata ja lopettaa puheluita napauttamalla johtoa.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 11703
Valmistajan tuotenumero: MNHF2ZM/A

Tietoa tuotemerkistä

Ikoninen duo Steve Jobs ja Steve Wozniak perustivat Applen vuonna 1976, ja Apple on sittemmin vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman suurimmista yrityksistä. Yritys sijaitsee Cupertinossa, Kaliforniassa ja se tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan maailmanlaajuisesti.

Korkean laadun, kestävyyden ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta yritystä on vaikea välttää elektroniikkatuotteiden joukossa. Apple ei vain myy laitteita, vaan yritys on erikoistunut myös ohjelmistoihin ja se tarjoaa nykyään useita erilaisia ​​verkkopalveluita. Heidän tuotemerkkinsä alta löytyy sellaisia tuotteita kuin iPhone, iPad, iMac, Apple TV ja paljon muuta.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Muodossa tekijä In-ear
Väri Valkoinen
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle