Apple AirPods 2 langattomalla latauskotelolla - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Apple AirPods 2 langattomalla latauskotelolla

 
170.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PuhelintarvikkeetKuulokkeet Apple

Yhteenveto:
- Applen suunnittelema
- Automaattisesti päällä, automaattisesti yhdistetty
- Helppo yhdistää kaikkiin Apple-laitteisiin6
- Nopea pääsy Siriin – sano vain "Hei Siri" tai aseta kaksoisnapautus
- Toista tai hyppää eteenpäin kaksoisnapauttamalla
- Latautuu nopeasti koteloon
- Kotelo voidaan ladata Lightning-liittimellä
- Korkea äänenlaatu sekä musiikille että puheluille
- Vaihda sujuvasti laitteiden välillä

Automaattinen.

Uudet AirPodit tarjoavat täysin uuden kokemuksen langattomista kuulokkeista. Ne aktivoituvat heti, kun otat ne ulos latauskotelosta ja ovat valmiita käytettäväksi iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa.


AirPodit määrittävät kaiken yhden napautuksen jälkeen. Hieman maaginen tunne. Ne käynnistyvät automaattisesti ja ovat aina yhteydessä. AirPodit havaitsevat, kun ne ovat korvissasi, ja pysähtyvät, kun otat ne pois.

Kun haluat säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, soittaa tai saada reittiohjeita, sano vain "Hei Siri" ja puhu siitä, mitä haluat. Voit valita, haluatko käyttää molempia AirPodeja tai vain yhtä, ja kun kuuntelet musiikkia tai podcasteja, voit aloittaa toiston tai siirtyä eteenpäin kaksoisnapautuksella.

AirPods tarjoaa viisi tuntia kuunteluaikaa1 ja kolme tuntia puheaikaa yhdellä latauksella.2 Ja latauskotelon ansiosta voit käyttää niitä vielä pidempään – kotelossa on useita lisälatauksia ja yli 24 tunnin kokonaiskuunteluaika.3 Haluatko ladata kuulokkeet nopeasti? 15 minuuttia latauskotelossa riittää kolmen tunnin kuunteluun4 tai kahden tunnin puheaikaan.5

AirPods saa virtansa Applen uudesta H1-sirusta, ja ne on varustettu optisilla sensoreilla ja liikekiihtyvyysantureilla, jotka havaitsevat, kun ne ovat korvissasi. Käytätpä molempia AirPodeja tai vain yhtä, H1-siru ohjaa äänen automaattisesti uudelleen ja aktivoi mikrofonin. Kun puhut puhelimessa tai Sirin kanssa, äänen kiihtyvyysanturi toimii yhdessä säteen muodostavien mikrofonien kanssa suodattaakseen taustamelun ja keskittyäkseen ääneesi.

Mukana:
- AirPods
- Langaton latauskotelo
- Lightning-USB-kaapeli

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 14364
Valmistajan tuotenumero: MRXJ2ZM/A

Tietoa tuotemerkistä

Ikoninen duo Steve Jobs ja Steve Wozniak perustivat Applen vuonna 1976, ja Apple on sittemmin vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman suurimmista yrityksistä. Yritys sijaitsee Cupertinossa, Kaliforniassa ja se tarjoaa tuotteitaan ja palveluitaan maailmanlaajuisesti.

Korkean laadun, kestävyyden ja innovatiivisten tuotteiden ansiosta yritystä on vaikea välttää elektroniikkatuotteiden joukossa. Apple ei vain myy laitteita, vaan yritys on erikoistunut myös ohjelmistoihin ja se tarjoaa nykyään useita erilaisia ​​verkkopalveluita. Heidän tuotemerkkinsä alta löytyy sellaisia tuotteita kuin iPhone, iPad, iMac, Apple TV ja paljon muuta.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Muodossa tekijä In-ear
Väri Valkoinen
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle