Black Friday 2023 - MaxGaming.fi

Navigoida

Black Friday
days --
hours --
minutes --
seconds --

Black Friday

17. marraskuuta 2023 on taas aika käynnistää MaxGaming-sivuston Black Friday (Black Week). Järjestämme joka vuosi entistä laajemman Black Friday -kampanjan ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin parempia tarjouksia. Vuosi 2023 ei poikkea perinteestä. Kuten tavallista, myös tämän vuoden Black Friday keskittyy täysin pelaamiseen ja e-urheiluun. Kampanjastamme löydät monipuolisesti tarjoustuotteita kuten pelituoleja, kuulokkeita, hiiriä, hiirimattoja ja paljon muuta. Tervetuloa parhaaseen pelituotteiden Black Friday -kampanjaan.

Mikä on Black Friday?
Historiallisesti katsoen käsitteellä Black Friday tarkoitetaan 1800-luvulla tapahtunutta osakemarkkinakatastrofia. Tuona päivänä, hämmästystä herättäneiden spekulaatioiden saattelemana, kullan hinta laski ja markkinat romahtivat. Toinen teoria Black Friday -nimityksen alkuperälle on ajalta, jolloin yhdysvaltalaiset yritykset tekivät kirjanpitonsa käsin ja kirjasivat voitot mustalla ja tappiot punaisella värillä.

Tarinan mukaan uskottiin, että monet liikkeet olivat "punaisella" suurimman osan vuotta, mutta pääsivät "mustalle" kiitospäivän jälkeen, kun ihmiset ostivat suuria määriä alennushintaisia tuotteita.

Nykyään Black Friday -termi viittaa kiitospäivän jälkeiseen päivään. Siitä on tullut alekampanjoiden täyteinen ostospäivä ja sitä pidetään alkusysäyksenä jouluostosten tekemiseen. Black Fridaysta on tullut vuosien mittaan entistä suurempi ilmiö. Liikkeet tarjoavat mahtavia alennuksia elektroniikkatuotteista, leluista ja muista lahjatavaroista ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden ostaa suosikkituotteita.

Emme yleensä ole kovin innokkaita heräämään ennen aamunkoittoa, mutta Black Friday -kampanjan aikaan teemme poikkeuksen. Jo vuosien ajan ihmiset ovat unohtaneet hetkeksi syksyn pimeyden ja keskittyneet löytämään kaikkein parhaimmat lahjat uskomattomiin alennushintoihin. Kuuluipa alennusmyynteihin osallistuminen tapoihisi tai ei, et varmasti halua ohittaa Black Friday -tarjouksiamme.

Black Friday on vuoden suurin tarjouskampanja. Löydät meiltä laajan valikoiman pelituotteita alennettuun hintaan. Pidä kiirettä ja tule ostoksille ennen kuin tarjousaika päättyy!