Pulsar Paracontrol V2 Hiirimatto XXL Extended - MxG Edition - Stealth - MaxGaming.fi

Navigoida

Pulsar Paracontrol V2 Hiirimatto XXL Extended - MaxGaming Edition - Stealth

 
36.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetHiirimatto Pulsar

Paracontrol V2 Mousepad XXL Extended MaxGaming Edition on hiirimatto, jonka parissa MaxGamingilla ja Pulsarilla olemme tehneet yhteistyötä. Siinä on luonnollisesti ParaControl V2 -hiirimaton fantastiset ominaisuudet, mutta sillä on oma tuotemerkkimme ja hieman suurempi koko kuin ParaControl V2 XXL -hiirimatto, mistä johtuu nimi Extended.

Pulsarin ParaControl V2 -hiirimatto on päivitetty versio suositusta ParaControlista. Kuten edellinen versio, hiirimatto on valmistettu tiukasti kudotusta mikroneuloksesta, joka ei ole pintaa korkeammalla, jotta vältetään ranteen ärsytys ja se ei estä liikettä suoritettaessa leveitä hiiren liikkeitä.

360° kulumista estävä tarkkuusompeleminen takaa pitkän käytön ilman muodonmuutoksia. Tehokas kuvioitu ainutlaatuinen pintarakenne yhdistää pehmeän hiirimaton ja kovan hiirimaton edut. Saat lyömättömän tarkkuuden ja hallinnan tarkkuudella pelissä. Koe nopea luisto, mutta erinomaisella pysäytysvoimalla. Kestävä ja luistamaton luonnonkumipohja varmistaa, että hiirimatto pysyy tukevasti paikallaan intensiivisen pelin aikana.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 21321
Valmistajan tuotenumero: PMP11XXLEB

Tietoa tuotemerkistä

Pulsar on vuonna 2020 perustettu tuotemerkki, joka keskittyy kohtuuhintaisten tuotteiden valmistamiseen laadusta ja suorituskyvystä tinkimättä. Pulsarin perustajalla on pitkä tekninen tausta ja kokemus, ja hän on toiminut jo yli 10 vuoden ajan pelialalla. Brändin tavoitteena on nousta yhdeksi maailman parhaimmista korkealuokkaisten peli- ja suoratoistolaitteiden tarjoajista.

Pulsar suunnittelee tarjoavansa niin peliharrastajien kuin e-urheiluammattilaistenkin käyttöön täyden valikoiman tuotteita, joihin kuuluvat mekaaniset näppäimistöt, tarkkuuspelihiiret, langattomat kuulokkeet, premium-kaiuttimet ja muut tasokkaat tietokoneiden oheislaitteet.

Tekniset tiedot

Mitat & paino

Paksuus 3 mm
Leveys 1000 mm
Syvyys 500 mm

Ominaisuudet

Materiaali Kangas
Punotut reunukset Kyllä
Painettu Ei
Valaistus No
Rannetuki Ei
Väri Musta
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle