Work-Series

DXRacer's Work-sarja keskittyy sekä tilavuuteen että ergonomiaan. Tuolin istuimelle ja selkänojalle on annettu lisäleveyttä korkeimman mahdollisen mukavuuden saavuttamiseksi. Tuoliristikko on leveämpi ja vankempi ja myös pyörät ovat suuremmat lisävakauden saavuttamiseksi (3”). Käyttäjän suositeltu maksimipituus on 185 cm ja tuolien kantavuus on 130 kg.

Tuotemerkki DXRacer perustettiin vuonna 2003, jolloin se valmisti tuoleja kilpa-autoihin. Yritys on siitä kasvanut ja viime aikoina se on tehnyt läpimurron pelimarkkinoilla. Tämän myötä ilmaisu ’gamingchair’ on saanut aivan uuden merkityksen.

Kun olet ostamassa toimistotuolia, on tärkeää ajatella hyvää istuvuutta ja muotoilua, mitä DXRacers toimistotuolit tarjoavat. Ergonomisesti koverrettu rakenne, kestävä kylmävaahtomuovi ja hyvän hengittävyyden omaava verhoilu antavat sinulle mahdollisuuden pysyä keskittyneenä pitkienkin tietokoneen ääressä vietettyjen istuntojen aikana. Ensimmäinen prioriteetti on ja tulee aina olemaan korkeimman mahdollisen laadun ylläpitäminen.
FILTER_HEADER (0)