Sentinel-Series

DXRacer's Sentinel -sarjasta löydät tyylikkäitä pelituoleja, joiden painopiste on ergonomiassa ja mukavuudessa. Tuoleissa on tilavat istuimet ja erityisen korkeat selkänojat, mikä antaa hyvää tukea myös pitkille ja vankkarakenteisille henkilöille. Käsinojat voidaan säätää useaan eri asentoon ja selkänojaa voidaan kallistaa taaksepäin jopa 120 astetta. Tuolin alumiininen jalkaristikko on leveä ja vankka ja pyörät ovat suuret (3”) sekä liukuvat äänettömästi ja joustavasti tasaisilla pinnoilla. Käyttäjän suositeltu maksimipituus on 205 cm ja tuolien kantavuus on noin 160 kg.

Tuotemerkki DXRacer perustettiin vuonna 2003, jolloin se valmisti tuoleja kilpa-autoihin. Yritys on siitä kasvanut ja viime aikoina se on tehnyt läpimurron pelimarkkinoilla. Tämän myötä ilmaisu ’gamingchair’ on saanut aivan uuden merkityksen.

Kun olet ostamassa toimistotuolia, on tärkeää ajatella hyvää istuvuutta ja muotoilua, mitä DXRacers toimistotuolit tarjoavat. Ergonomisesti koverrettu rakenne, kestävä kylmävaahtomuovi ja hyvän hengittävyyden omaava verhoilu antavat sinulle mahdollisuuden pysyä keskittyneenä pitkienkin tietokoneen ääressä vietettyjen istuntojen aikana. Ensimmäinen prioriteetti on ja tulee aina olemaan korkeimman mahdollisen laadun ylläpitäminen.
FILTER_HEADER (0)