King-Series

DXRacers King- sarja sisältää tilavia tuoleja korkealla mukavuusasteella. Tämä sarja on luotu ajatellen toiminnallisuutta ja kokoa. Moniulotteiset käsinojat ja lukittava kallistusmekanismi antavat sinulle mahdollisuuden säätää tuoli juuri tarpeidesi mukaan. Käyttäjän suositeltu maksimipituus on noin 200 cm ja tuolien kantavuus on noin 150 kg.

Tuotemerkki DXRacer perustettiin vuonna 2003, jolloin se valmisti tuoleja kilpa-autoihin. Yritys on siitä kasvanut ja viime aikoina se on tehnyt läpimurron pelimarkkinoilla. Tämän myötä ilmaisu ’gamingchair’ on saanut aivan uuden merkityksen.

Kun olet ostamassa toimistotuolia, on tärkeää ajatella hyvää istuvuutta ja muotoilua, mitä DXRacers toimistotuolit tarjoavat. Ergonomisesti koverrettu rakenne, kestävä kylmävaahtomuovi ja hyvän hengittävyyden omaava verhoilu antavat sinulle mahdollisuuden pysyä keskittyneenä pitkienkin tietokoneen ääressä vietettyjen istuntojen aikana. Ensimmäinen prioriteetti on ja tulee aina olemaan korkeimman mahdollisen laadun ylläpitäminen.
FILTER_HEADER (0)