Boss Series

DXRacer's Boss -sarja keskittyy ergonomiaan ja tilavuuteen. Tuolissa on tilava istuin ja erityisen korkea selkänoja antamaan pitkille ja vankkarakenteisille pelaajille korkeimman mahdollisen mukavuuden. Käsinojat voidaan säätää useaan eri asentoon ja selkänojaa voidaan kallistaa taaksepäin korkeintaan 120 astetta. Tuolin alumiininen jalkaristikko on leveä ja vankka ja pyörät ovat suuret lisävakauden saavuttamiseksi (3”). Suositeltu maksimipituus on 200 cm ja tuolien kantavuus on noin 200 kg.

Tuotemerkki DXRacer perustettiin vuonna 2003, jolloin se valmisti tuoleja kilpa-autoihin. Yritys on siitä kasvanut ja viime aikoina se on tehnyt läpimurron pelimarkkinoilla. Tämän myötä ilmaisu ’gamingchair’ on saanut aivan uuden merkityksen.

Kun olet ostamassa toimistotuolia, on tärkeää ajatella hyvää istuvuutta ja muotoilua, mitä DXRacers toimistotuolit tarjoavat. Ergonomisesti koverrettu rakenne, kestävä kylmävaahtomuovi ja hyvän hengittävyyden omaava verhoilu antavat sinulle mahdollisuuden pysyä keskittyneenä pitkienkin tietokoneen ääressä vietettyjen istuntojen aikana. Ensimmäinen prioriteetti on ja tulee aina olemaan korkeimman mahdollisen laadun ylläpitäminen.
FILTER_HEADER (0)