Maksutavat

Maksutavat
Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla, osamaksulla, korttimaksulla sekä suoramaksulla pankin kautta.

Jos valitset laskun niin saat sen sähköpostin kautta kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme. Laskun eräpäivä menee umpeen 14 päivän kuluessa. Lisätietoja ja Klarnan täydelliset ehdot löydät täältä: https://www.klarna.com/fi

Klarna Checkout
Yksityisasiakkaille MaxGaming käyttää Klarna Checkout maksua. Luottotietoja ei koskaan automaattisesti tarkisteta kun käytät Klarna Checkout:ia. Tarkistus tehdään tarvittaessa riippuen siitä minkä maksuvaihtoehdon olet valinnut.

Klarnan tekemä luottotarkistus ei näy muille yrityksille jotka tekevät luottotarkistuksen sinusta. Kun henkilöllisyytesi on tunnistettu niin Klarna näyttää mitkä maksuvaihtoehdot ovat käytettävissäsi.

Laskutus on ensivalintana maksuvaihtoehdoksi, mutta voit vapaasti valita minkä tahansa muista vaihtoehdoista, esimerkiksi suoramaksun pankin kautta tai maksukortin.

Löydät lisää tietoja täältä: https://klarna.com/fi/myy-klarnalla/rekisterointi/klarna-checkout

Maksu lahjakortilla
Kassalla sinulla on mahdollisuus maksaa tilauksesi lahjakortilla. Voidaksesi maksaa lahjakortilla sinun tulee kirjoittaa lahjakortin-koodi kokonaishinnan alla olevaan ruutuun. Jotta voit käyttää lahjakorttia sinun tulee olla kirjautunut sisään.

Jos lahjakortti ei kata koko summaa, sinulla on mahdollisuus maksaa loppusumma laskulla, suoraveloituksella tai maksukortilla. Jos lahjakortissa on hankinnan jälkeen rahaa jäljellä, voit tietysti käyttää sitä myöhemmässä tilaisuudessa.

Hinnat ja ALV/ arvonlisävero
Kaikki hinnat ovat Euro:issa ja sisältävät arvonlisäveron.