X-Gamer 2 x 600g X-Tubz HOFFA Black Metal Berry - 60 Annosta + Shaker

Meidän tuotenumero: 15863 Tuotekoodi: XG-XTU-4.0-Metal-1-Ax2
Ei mielipiteitä. Kirjoita arvostelu!
 • X-Gamer 2 x 600g X-Tubz HOFFA Black Metal Berry - 60 Annosta + Shaker
  -24%
 • X-Gamer 2 x 600g X-Tubz HOFFA Black Metal Berry - 60 Annosta + Shaker
  -24%
 • X-Gamer 2 x 600g X-Tubz HOFFA Black Metal Berry - 60 Annosta + Shaker
  -24%
 • X-Gamer 2 x 600g X-Tubz HOFFA Black Metal Berry - 60 Annosta + Shaker
 • X-Gamer 2 x 600g X-Tubz HOFFA Black Metal Berry - 60 Annosta + Shaker
 • X-Gamer 2 x 600g X-Tubz HOFFA Black Metal Berry - 60 Annosta + Shaker
56,90 € Ord. pris: 74,90 €
Saatavuus: 1 st varastossa
1-3 päivän toimitusaika Tilaukset, jotka vastaanotetaan ennen klo 17.00, lähetetään samana päivänä
60 päivän avokauppa Meillä asioit aina turvallisesti - myös silloin, kun et ole tyytyväinen

Kamppaile itsesi voittoon X-Gamerin keskittymistä antavalla Musta Marja-makuisella 600 g energiatiivisteellä. Tämä paras koostumus aikoihin yhdistää uskomattoman uuden maun kehittyneeseen, innovativiiseen ja voimakkaasti energisoivaan juomaan, joka on suunniteltu esport-pelaajille, puoliammattilaisille pelaajille sekä intohimoisille pelaajille. X-Gamer sisältää monivitamiinisekoituksen joka auttaa suojaamaan kehoasi. Vaikutusta tehostavat aminohapot terästävät aisteja, ja sokerittomana se sisältää vain 31 kaloria per 500 ml annos.

Vapauta voimasi X-Gamerilla
-Lisää energiaa
-Ei sisällä lisättyä sokeria
-Terästää keskittymistä
-Nopeuttaa reaktioaikaa
-Kasvattaa sisua
-Monivitaminoitu
-Vaikutusta tehostava tiiviste
-31 kaloria per annos
-Ilman jälkivaikutuksia
-Sopii vegaaneille
-500 ml nestettä

Sisältää makeutusaineita sekä kofeiinia (200 mg kofeiinia per päiväannos).

Hiilihapottamaton, pulverimainen energia- sekä keskittymistiiviste, joka sisältää suuria määriä monivitamiinisekoitusta ja auttaa pitämään huolen kehostasi. Vaikutusta tehostavat aminohapot terästävät aisteja, ja ilman lisättyä sokeria valmiste sisältää vain 31 kaloria per 500 ml annos.

X-Gamerin uusi sulava, terveysvaikutteinen ja nesteytettävä muoto tasapainottaa energiaa, kasvattaa sisua, tehostaa reaktionopeutta ja parantaa keskittymistä ilman jälkivaikutuksia. Maista voittoon tällä meidän helposti sekoitettavalla, dynaamisella ja täydellisen makuisella tuotteellamme, josta ei jää kitkerää jälkimakua tai epämiellyttäviä muruja suuhun. X-Gamer on aito brittiläinen ja eurooppalainen energiajuoma, jota on suunniteltu ja jatkuvasti kehitetty ainutlaatuiseksi, ja joka vastaa nimenomaan pelaajien korkeisiin suorituskykyvaatimuksiin.

KÄYTTÖOHJE
Laita 1 x X´Shot tai 2x kupillista X´Tub-jauhetta sekoittimeen tai vesipulloon, lisää sekaan 300 ml - 500 ml kylmän raikasta vettä (tai pullovettä). Laita astian päälle kansi, varmista että se on kunnolla lukittunut, ja sekoita voimakkaasti noin 20 sekuntia ravistaen samalla. Hölskyttele välillä, jotta maut sekoittuvat ja ainekset yhdistyvät tasaisesti. Säätele laimennusta tarvittaessa oman makusi mukaiseksi ja makutiivistesuositusten mukaisesti. Käytä heti, ennen ja jälkeen pelin, saavuttaaksesi parhaat tuloksen.

-Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
-Ravista pussia tai astiaa hieman ennen käyttöä.
-Parasta kylmänä tai jäiden kera tarjottuna.

Ainekset: Tauriini, kofeiini, dextromonohydraatti, maltodextriini, happamuudensäätöaineet (omenahappo, sitruunahappo, askorbiinihappo), aromit, väriaineet (briljantinsininen), makeutusaineet (sukraloosi), L-karnitiini, L-tyrosiini, vitamiini- ja mineraalisekoitus (vitamiinit E, K, C, tiamiini, riboklafiini, B6, biotiini, pantoteenihappo, B12, foolihappo, kalium, magnesium, sinkki, kupari, mangaani, seleeni, kromi, molybdeeni, kolin, beetakaroteeni, inositoli, boori, luteiini, kofaktori, Q10). Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä, gluteenista, munasta, soijasta sekä maapähkinästä.

Suositusannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytettävä kuivassa ja huonelämpötilassa poissa lasten ulottuvilta. Ei kestä suoraa auringonvaloa. Tuote on käytettävä kuuden kuukauden kuluessa avaamisesta. Ei suositella raskaana oleville eikä lapsille.

Mielipiteet (0)
Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi arvion Kirjaudu sisään
 • Tästä tuotteesta ei ole jätetty mielipiteitä

  Ole ensimmäinen ja kirjoita mielipiteesi

VIIMEKSI KATSOTUT TUOTTEET
Katso tulevaan ja tilaa uutiskirjeemme jo tänään! Yli 100 000 pelaajaa tilaa jo uutiskirjettämme. Saa ainutlaatuiset uutiset, vastaanota mahtavat tarjoukset ja paljon muuta!