Nanoleaf Essentials - Light Strip Expansion Pack - 1m - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Nanoleaf Essentials - Light Strip Expansion Pack - 1m

 
25.09

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

Koti & Vapaa-aikaÄlykotiValaistus Nanoleaf

Nanoleaf Essentials lisää päivittäisiä valaistustarpeitasi. Valopaneeliemme menestymisen ja niiden kyvyn inspiroida luovuutta jokapäiväiseen elämään jälkeen halusimme palata perusasioihin tuotteilla, jotka tarjoavat myös parhaan valaistuksen tärkeisiin päivittäisiin toimintoihisi. Työskenteletpä kotoa käsin, opiskeletpa tai haluat luoda rentouttavan ilmapiirin päivän päätteeksi, Essentials Bulb and Lightstrip tarjoavat puhtaat, täyteläiset värit ja kirkkaimman ja kirkkaimman valkoisen valaistuksen. Ensimmäinen älykäs kuluttajavalaistus, joka toimii Threadin kanssa, Essentials tarjoaa luotettavamman yhteyden ja laajemman ohjausvalikoiman päivittäisiin valaistustarpeisiisi.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 17532
Valmistajan tuotenumero: NL55-0001LS-1M

Tietoa tuotemerkistä

Nanoleaf aloittaa valaistuksen uuden aikakauden, joka keskittyy räätälöityihin ratkaisuihin ja unohtaa hehkulamput sekä kodin tilojen valaistukseen liittyvät rajoitukset. Kolme vihreän tekniikan kehittämiseen keskittynyttä insinööriä perusti yrityksen vuonna 2012, ja nyt yrityksellä on konttorit Shenzhenissä, Hong Kongissa ja Torontossa. Nanoleafin monipuolinen tiimi koostuu intohimoisista ongelmanratkojista, jotka pyrkivät näkemään laatikon ulkopuolelle ja muokkaamaan valaistusta sekä mullistamaan tapamme tuoda valoa maailmaan.

Tekniset tiedot

Takuu

Takuu 5 vuoden takuu
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle