Nanoleaf Canvas - Smarter Kit - 4 panels - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Nanoleaf Canvas - Smarter Kit - 4 panels

 
74.49

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

Koti & Vapaa-aikaÄlykotiValaistus Nanoleaf

Nanoleaf Canvas ovat modulaarisia LED-valopaneeleja, joissa yhdistyy älykäs tekniikka ja tyylikäs ultraohut muotoilu. Se sopii täydellisesti puhuvan seinän suunnitteluun, henkilökohtaisen tuottavuusalueen asettamiseen tai oikean ilmapiirin luomiseen kaikkiin tilaisuuksiin.

Muuta tilaasi moniaistisilla kokemuksilla, kuten kosketusvuorovaikutuksella, reaaliaikaisella musiikin synkronoinnilla, näytön peilauksella ja muilla. Mukauta ja luo omia kohtauksiasi ja soittolistojasi Nanoleaf-sovelluksessa.

Asenna paneelit seinään käyttämällä mukana tulevaa kaksipuolista "no-drill" -asennusteippiä. Muodot on suunniteltu Connect+-tekniikalla toimimaan muiden linjan muotojen kanssa, mikä tarjoaa rajattomat valaistuksen, suunnittelun ja IoT-mahdollisuudet älykkään kodin sisustukseen.

Täydellinen:
- Rakenna mukaansatempaava taisteluasema tai kotiteatteri
- Muuta musiikki upeiksi kuviksi kotona tai studiossa
- Lisää energiaasi harjoitteluun
- Luo oikea ilmapiiri joogalle ja sovittelulle
- Aseta henkilökohtainen tuottavuusalueesi työskentelemään kotoa
- Suunnittele mestariteos seinä- tai kattokoristeeksi
- Herää luonnollisesti kevyillä valohälyttimillä
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 17899
Valmistajan tuotenumero: NL29-2012SW-4PK

Tietoa tuotemerkistä

Nanoleaf aloittaa valaistuksen uuden aikakauden, joka keskittyy räätälöityihin ratkaisuihin ja unohtaa hehkulamput sekä kodin tilojen valaistukseen liittyvät rajoitukset. Kolme vihreän tekniikan kehittämiseen keskittynyttä insinööriä perusti yrityksen vuonna 2012, ja nyt yrityksellä on konttorit Shenzhenissä, Hong Kongissa ja Torontossa. Nanoleafin monipuolinen tiimi koostuu intohimoisista ongelmanratkojista, jotka pyrkivät näkemään laatikon ulkopuolelle ja muokkaamaan valaistusta sekä mullistamaan tapamme tuoda valoa maailmaan.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Väri Valkoinen

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle