Lanberg SATA 3 (6GB/S) 1m Metallikiinnittimillä Punainen - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Lanberg SATA 3 (6GB/S) 1m Metallikiinnittimillä Punainen

Pituus:
0.3m
0.5m
1m
 
1.71

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetPC-komponentitSisäinen kaapelit Lanberg

Lanbergin SATA III -kaapelin avulla käyttäjät voivat saavuttaa tiedonsiirtonopeuden 6 Gb/s. Kun tarvitset hyvän ja luotettavan yhteyden SATA HDD- tai SSD-asemien ja tietokoneen emolevyn tai ohjaimen välillä, tämä kaapeliratkaisu on juuri sinua varten.

Tämä erityinen sisäinen kaapeliratkaisu sopii käytettäväksi koti- ja toimistoympäristöissä sekä teollisuussovelluksissa, palvelinhuoneissa, datakeskuksissa tai ohjaus- ja valvontajärjestelmissä.

Tämä kaapeli on taaksepäin yhteensopiva SATA II -standardin kanssa.

Tuotetiedot:
- Vakio: SATA III.
- Taaksepäin yhteensopivuus: SATA II.
-Pituus: 1m.
- Punainen väri.

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 15618
Valmistajan tuotenumero: CA-SASA-11CU-0100-R

Tietoa tuotemerkistä

Lanberg tarjoaa kaapeliratkaisut jokaiselle. Termit kehitys ja joustavuus ovat omiaan kuvailemaan Lanbergia, joka on erikoistunut toimittamaan erilaisia verkko- ja kaapelointiratkaisuja. Laaja tuotevalikoima kehittyy koko ajan, ja yritys huolehtii tuotteidensa laadun jatkuvasta parantamisesta. Lanbergin kyky tarjota markkinoille kulloinkin ajankohtaisia tuotteita on siivittänyt yrityksen tasaiseen kasvuun.

Jos etsit kaapelia tai adapteria, löydät suurella todennäköisyydellä etsimäsi Lanbergin laajasta tuotevalikoimasta. Tarjolla on myös kaapelointikokonaisuuksia, mukaan lukien LAN:in ja kaapelisarjat, sekä laitteita LAN-verkkoinfran rakentamiseen. Löydät myös laitteet ja tuotteet, joiden avulla kaapeloinnit on helppo tehdä oikein.

Tekniset tiedot

Mitat & paino

Johdon pituus 1 m

Ominaisuudet

Väri Punainen
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle