Thrustmaster T-GT Ratti/Poljin-yhdistelmä (PS4/PC) - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Säästä %

Thrustmaster T-GT Ratti/Poljin-yhdistelmä (PS4/PC)

Lkm: 
900.90
Ei tilattavissa
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PelikonsolitPlaystationPS4 TarvikkeetRatit Thrustmaster

Työnnä taitosi äärirajoille ja valmistaudu kilpailuihin.
- Thrustmaster esittelee T-GT:n, Thrustmasterin äärimmäisen kilpa-simulaattorin Gran Turismo Sportille ja tuleville Gran Turismo -peleille: Ammattikuljettajat hyötyvät ainutlaatuisista uusista teknologioista, joiden avulla he voivat kokea kaiken auton käyttäytymisen ja ennakoida kaikkia radan olosuhteita.

T-DFB-tekniikka: Ainutlaatuinen GT Sportille
- Harjattomien moottoreiden hienostunut Force Feedback -palaute ja tämä syvyyspalaute luovat realistisen 3D-tunteen ympäristöstä. Ja lisäämällä jousitus- ja tärinätehosteita ohjauspylvään kautta saat enemmän tietoa.

Thrustmaster T-GT Servo-jalusta
- T-DFB Syvyys- ja lineaarinen takaisinkytkentä (40W) + teollisuuslaatuinen harjaton moottori! (50 % dynaamisempi, neljä kertaa suurempi pysäytysvoima

Irrotettava, nahkapäällysteinen ohjauspyörä
- 4 vaihdepainiketta, 12 asentoa + 2 minivipua + 2 metallista vaihteenvalitsinta

T3PGT: Mukana kolme metallipoljinta
- Metalliset polkimet, metalliset poljinvarret ja sisärakenne
- Kaasu- ja kytkinpolkimien korkeutta ja etäisyyttä voidaan säätää (pysty- ja sivusuunnassa)).

T-LIN: Thrustmaster T-GT takaa LINEAR Force Feedbackin.
- Käyttäjän tuntema teho on 100 % verrannollinen pelissä määritettyyn tehoon. Autojen käyttäytyminen ja radan olosuhteet toistetaan uskollisesti, enemmän yksityiskohtia ja parempaa dynamiikkaa (+50%).

T-40VE
- T-40VE: T-GT-moottori tarjoaa tehokkaan 40 watin LINEAR-harjattoman Force Feedback -palautteen ja uskomattoman nopeuden (dynaaminen vääntömomentti): pitkistä kierroksista vakiosäteellä (STALL-tila) tiukoille, nopeille ja tiukoille kierroksille (DYNAAMINEN tila).

T-Turbo Power
- Rengasmainen: 86 %:n optimoitu energiatehokkuus rengasmaisella laipattomalla rakenteella.
- Huipputeho: 400 wattia.

Irrotettava metallinen ohjauspyörä täysnahkaverhoilulla
Hienoin nahka ja pehmein rakenne on valittu helpottamaan ajelehtimista todellisten urheiluautojen kilpa-ohjauspyörien inspiraationa. Nahan tikkauskuvio on suunniteltu erityisesti siten, että kuljettaja ei tunne sitä, ja se pukee ohjauspyörän siten, että se takaa maksimaalisen mukavuuden erityisesti kuljettajan peukaloissa pitkien kilpailusessioiden aikana.

T-DFB: Ainutlaatuinen tekniikka Gran Turismo Sportille
Vuosien yhteistyö Polyphonyn kanssa on johtanut syvien tuntemusten luomiseen ohjauspylväässä. Harjattomien moottoreiden hienostuneen Force Feedbackin ja tämän syvyyspalautteen yhdistelmä luo realistisen 3D-kuvan ympäristöstä. Ja lisäämällä jousitus- ja tärinäefektit ohjauspylvään kautta kuljettajat saavat enemmän tietoa analysoidakseen ja kokeakseen auton käyttäytymistä ja fysiikkaa ja voivat siten ennakoida ja reagoida nopeasti erilaisiin rataolosuhteisiin. Thrustmaster T-DFB on yksinoikeudellinen GT Sportille ja tuleville Gran Turismo -peleille.

TM.CE
TM.CE (patentti vireillä): Moottorin jäähdytys Embedded -järjestelmä säilyttää uuden T-40VE-moottorin lineaarisuuden ja dynamiikan. Se tarjoaa 50 % enemmän dynamiikkaa, 4 kertaa suuremman pysäytystehon ja lämmönpoiston yksivaiheisen jäähdytyksen kautta.

TF.OC
T-FOC: HEART (HallEffect AccuRate Technology) (US-patenttinumero 8 920 240) tarjoaa 16-bittisen resoluution (65 536 arvoa), kun taas uusi FOC (Field Oriented Control) -algoritmi optimoi dynaamisesti vasteen voimakkaiden vääntömomenttivaatimusten aikana.

T3PGT: Poljinsarja, jossa on kolme poljinta mukana
- Kiinteät: GT-metalliset poljinpäät, joissa on metallivarret ja metallinen sisärakenne pitkällä liikeradalla
- Progressiivinen: Jarrupoljin kartiomaisella jarruasennolla progressiivisella vastuksella
- Säädettävä: Kaasu- ja kytkinpolkimien korkeutta ja etäisyyttä voidaan säätää

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 11052
Valmistajan tuotenumero: 4160674

Tietoa tuotemerkistä

Tunne todellisuus Thrustmasterilla – Intohimo, innovaatio ja laatu ovat ominaispiirteitä ​​Thrustmasterin tuotteille. Sen tavoitteena on viedä pelisi mahdollisimman realistiselle tasolle kehittämällä innovatiivisia tuotteita, joissa on sellaisia ominaisuuksia kuin force feedback. Merkin tavoitteena on antaa käyttäjien nauttia poikkeuksellisesta kokemuksesta tuotteiden avulla ​​ja tehdä pelaamisesta unelmaa.

Thrustmaster, joka kehitti ensimmäiset tuotteensa NASA:n pilottien kanssa, on kohentanut pelaajien pelikokemusta yli 20 vuoden ajan. Se teki ensimmäisen kopion Ferrarin ohjauspyörästä ja GameCuben joystickista. Sen lisäksi se on voittanut palkintoja innovatiivisista tuotteistaan.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Väri Musta
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle

Arvostelut

0
0 Arvostelut
5
4
3
2
1
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole arvosteluja.