Sony DualShock 4 PS4 Ohjain v2, Magma Red - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Sony DualShock 4 PS4 Ohjain v2, Magma Red

Väri:
Vihreä
Punainen
Sininen
Musta
Valkoinen
Saatavana myös:
Refurbished
42.90 €
 
64.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Precision Rings Mixed 6-Pack
Precision Rings Mixed 6-Pack
Thumbstick & Grips
12.90 €
Osta
Tietoja
FPS Freek Galaxy Purple - (PS5/PS4)
16.90 €
Osta
Tietoja
PS4 Strike Pack Eliminator
PS4 Strike Pack Eliminator
Thumbstick & Grips
25.79 € (47.29 €)
Osta
Tietoja
PS4 FPS Strike Pack
49.90 €
Osta
Tietoja
Case for Controller - kantokotelo
9.90 €
Osta
Tietoja
Performance Grips - PS4
Performance Grips - PS4
Thumbstick & Grips
16.90 €
Osta
Tietoja
Seinäteline Langaton Peliohjain - Musta
14.90 €
Osta
Tietoja
Näytä enemmän

Tuotekuvaus

PelikonsolitPlaystationPS4 TarvikkeetPadit Sony

Sony PS4 DualShock 4 v2 Red on ihana punainen ohjain Playstation 4:lle uudessa päivitetyssä versiossa. Tässä Sony on päivittänyt valopaneelin ja lisännyt mahdollisuuden pelata USB-liitännällä konsoliin pelkän Bluetoothin sijaan. Muuten PS4 Dualshock 4 on yhtä tarkka, mukava ja toimiva kuin ennenkin.

Mitä uutta v2:ssa?

Kätevin ja intuitiivisin ohjain on päivitetty entistä paremmaksi. Pelaa seuraavan sukupolven pelejä tarkasti päivitetyn ohjauslevyn kevytraiteen avulla. Sen avulla voit nähdä enemmän pelejä valaisemalla eri värejä riippuen siitä, mitä pelissä tapahtuu.

Toinen päivitys on, että Sony lisäsi USB-yhteyden ohjaimen ja konsolin välille, jotta voit pelata langallisesti.

JAA-painiketta
Älykkäällä SHARE-painikkeella tallenna ja näytä parhaat hetkesi napin painalluksella. Lataa pelivideosi ja kuvakaappaukset suoraan PS4-järjestelmästäsi tai live-pelisessioista ? kaikki ilman, että sinun tarvitsee keskeyttää peliä.

Sisäänrakennettu kaiutin
Ohjaimen sisäänrakennettujen kaiuttimien ansiosta peli saa uutta elämää äänitehosteilla suoraan langattomasta ohjaimesta.

Kuulokkeiden liitäntä
Ohjaimeen integroidun 3,5 mm:n äänilähdön ansiosta voit liittää kuulokkeet tai kuulokkeet suoraan ohjaimeen ja kokea pelisi jokaisen yksityiskohdan.

Liiketunnistimet
Ohjaimessa on herkkä sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi, joka tunnistaa liikkeet, kallistukset ja pyörimisen ? kaikki tekevät pelikokemuksesta elävämmän.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 10023
Valmistajan tuotenumero: 711719814153

Tietoa tuotemerkistä

Maailman johtava elektroniikkavalmistaja Sony Corporation – Sony on japanilainen monikansallinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa. Yhtiö on maailman suurin musiikkiviihdeyhtiö, suurin pelikonsolivalmistaja, toiseksi suurin videopelialalla ja myös yksi johtavista kuluttaja- ja ammattimarkkinoille tarkoitettujen elektroniikkatuotteiden valmistajista. Se on myös johtava toimija elokuva- ja televisioviihdetoiminnassa.

Keskitymme yhdessä Sonyn kanssa Playstationiin & Gamingiin. Konsolilla pelaaminen on yksi suurimmista alustoista PC:n ja mobiililaitteiden rinnalla. PlayStation-tuotemerkin tuottaa Sony Interactive Entertainment, joka kuuluu Sonyn osastoihin. Ensimmäinen konsoli julkaistiin Japanissa vuonna 1994.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Väri Punainen

Takuu

Takuu 1 vuoden takuu
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle