Retropelikonsoli - Laaja valikoima tuotteita - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Retropelikonsoli

Kaikki kunnia nykyaikaisille konsoleille, mutta kyllähän 80- ja 90-luvun klassisissa konsoleissa on aivan erityistä taikaa, vai mitä? Kun peleissä nykyään on loputtomasti valinnanvaraa, on välillä ihanaa palata niihin klassikoihin, jotka aurasivat tietä nykypeleille ja jotka ovat aivan uusia kokemuksia niihin tottumattomille pelaajille ja nostalgisia aikamatkoja niille, jotka aikoinaan kasvoivat kyseisten pelien parissa. Retrokonsolit ovat täydellinen keino palata historiallisten pelien pariin, joihin muutoin voisi olla vaikea päästä käsiksi. Pelit toimivat yhtä lailla niille nostalgikoille, jotka haluavat vielä kerran kokea vanhat pelit joustavassa, nykyaikaisessa muodossa, sekä niille, jotka kokevat historialliset konsolit vasta ensimmäistä kertaa.

Niille, jotka erityisen paljon pitävät sellaisista klassisista konsoleista kuin esimerkiksi Nintendo, Atari ja SEGA, olemme keränneet valikoiman erilaisia retrokonsoleita, joita on tarpeen mukaan nykyaikaistettu. Useimmat konsolit näyttävät täysin samalta kuin alkuperäinenkin, poikkeuksena korkeintaan pienempi koko, ja useimmissa konsoleissa on mukana niihin kuuluvat käsiohjaimet. Nykyaikaista puolta edustaa se, että retrokonsoleissa on usein valmiiksi ladattuna klassikkopelejä, jotka ovat retropelaajille erittäin tuttuja, joten kasetteja tai levykkeitä ei tarvita. Ne ovat myös yhteensopivia modernin tekniikan, kuten esimerkiksi HDMI-kaapelin kanssa, ja joitakin voi ladata USB-kaapelilla tai verkkoadapterilla. Niille, joilla on tallella vanhat pelinsä, tai joka suosii fyysisiä levykkeitä, mutta haluaa silti modernin kuvan, on olemassa konsoleja, joihin vanhojen konsolien levyt sopivat. Siten voi helposti pelata vanhoja, tai uusvanhoja pelejään.

Valikoimassamme on myös kannettavia konsoleja, joihin on ladattu klassisia pelejä, niin että voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat. Monissa on nykyaikainen LCD-näyttö, ja ne voi myös yhdistää kaapelilla TV:n näyttöön, joten voit aloittaa pelisession liikkeellä ollessasi ja jatkaa sitä sohvalla TV:n ääressä kun palaat kotiin.
Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot
Hintaryhmä
Väri
Valkoinen Valkoinen
Tuotemerkit
Koch
The Commodore 64 Mini Retro -pelikonsoli
Koch
The Commodore 64 Mini Retro -pelikonsoli
127.90 €
Ei tilattavissa