Hyperglide Zowie ZA13 - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Hyperglide Zowie ZA13

 
14.90

Ei tilattavissa
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetTietokone Hiiret & LisälaitteetMouse skates Hyperglide

Sopii:
Zowie ZA13

Hyperglide_v2 on valmistettu hieman pehmeämmästä ja paremmasta teflonista, mikä tekee hiirestä liukumisen entistä paremmin. Lisäksi niissä on parempi liima, jonka ansiosta ne sopivat paremmin.

Tarulliset Hyperglidesit. Aivan loistava kaikilla testatuilla hiirimatoilla. Monet eliittipelaajat käyttävät sitä CS:ssä ja muissa peleissä.

On tärkeää pitää hiirimatto puhtaana likahiukkasista, jotta aarre ei kulu. Jos huomaat, että hiirimatto on likainen, puhdista se, jotta se liukuu paremmin ja kuluu vähemmän. Hyperglides on valmistettu puhtaasta teflonista, mikä tarkoittaa, että voit periaatteessa pelata, kunnes niistä ei ole enää mitään jäljellä. Kovemmalla hiirimattolla (func, steelpad) hyperliikut kestävät noin 3-4 kuukautta. Pehmeämmällä, kuten QPAD Gamerillä, kestävyys on kaksi kertaa pidempi.

100 % teflonia, paksuus noin 0,7 mm.
Paketti sisältää bittejä kahdelle tavulle.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 10878
Valmistajan tuotenumero: Z-3

Tietoa tuotemerkistä

Hypergliden alkuperäiset hiirijalat – Yritys perustettiin vuonna 2003, kun PC-Gaming ja moninpelit alkoivat kukoistaa. Hiirien perinteiset jalat olivat nopeasti kuluneet ja liukkaat ja niiden tarkkuus oli siten huonompi. Hyperglide tajusi tämän ja kehitti paitsi korvaavia jalkoa, mutta myös uusia, parempia jalkoja.

Hyperglide käyttää valmistuksessa PTFE:tä (teflon), jolla on pieni kitka ja joka tarjoaa paremman ja nopeamman, mutta silti hallittavamman liukumisen. Hyperglide on kehittänyt tuotteitaan jo vuosien ajan ja vuosien mittaan siitä on tullut helppo tapa viedä pelaaminen uudelle tasolle ja tuoda kilpailukykyä FPS-pelaamiseen.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Materiaali PTFE
Sopii Zowie by BenQ
Väri Valkoinen
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle