Razer Viper Ultimate Langaton - MaxGaming.fi

Navigoida

20
Säästä 20%

Razer Viper Ultimate Langaton optinen pelihiiri

Väri:
Musta
Pinkki
 
127.90 / 101.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Paineilma Raccoon 600ML
5.90 € (8.90 €)
Osta
Tietoja
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
11.95 €
Osta
Tietoja
Skatez AIR Razer Viper Ultimate
9.49 €
Osta
Tietoja
Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetTietokone Hiiret & LisälaitteetPelihiiriäLangaton Razer

JOTKUT HIIRET OVAT PAREMPI KU TOINEN
Unohda keskimääräiset hiiret ja lunasta kohtuuton etu Razer Viper Ultimate -langattoman pelihiiren avulla, joka on suunniteltu tekemään sinusta voittaja. Tämä tappava saalistaja on suunniteltu soittimen todelliseksi jatkeeksi, ja siinä on edistyksellisin teknologiamme, joka on valmis ottamaan vastaan haasteen.

RAZER HYPERSPEED WIRELESS
25 % nopeampi kuin mikään muu saatavilla oleva langaton tekniikka ? et edes huomaa pelaavasi langattomalla hiirellä sen nopean tiedonsiirron, alhaisen napsautusviiveen ja sen saumattoman taajuuden vaihdon ansiosta meluisimmissa, datakylläisissä ympäristöissä.

RAZER FOCUS+ OPTINEN ANTURI
Uudessa, parannetussa anturissamme on alan johtava 20 000 DPI ja 99,6 %:n tarkkuus, mikä varmistaa, että langattoman hiiren parastakin liikettä seurataan johdonmukaisesti. Älykkäillä toiminnoilla varustetusta anturista tulee entistä tarkempi, mikä mahdollistaa äkillisen tarkkuuden pelien voittajille.

RAZER? OPTISEN HIIREN KYTKIN
Käyttäen infrapunavalosädettä rekisteröimään jokainen napsautus, langattoman hiiren kytkimet aktivoituvat alan johtavalla 0,2 millisekunnin vasteajalla. Koska se ei enää vaadi perinteistä fyysistä kosketusta, tämä käyttötapa poistaa sammutusviiveen tarpeen eikä koskaan laukaise tahattomia napsautuksia, mikä antaa sinulle paremman hallinnan ja virheettömän ajon.

74G KEVYT DESIGN
Nauti nopeammasta ja sujuvammasta ohjauksesta markkinoiden kevyimmällä langattomalla pelihiirellä. Se painaa vain 74 g, joten se saavuttaa painonsa tinkimättä sen kaksipuoleisen suunnittelun rakennuslujuudesta.

70 TUNTIA AKUN IKÄ
Parannettu langaton virrantehokkuus pitää sen käynnissä huipputeholla jopa 70 tuntia yhtäjaksoisesti - sinun tarvitsee ladata se vain kerran viikossa saadaksesi virtaa 10 tunnin päivittäiseen pelaamiseen.

5 MUISTIPROFIILIA
Ota asetukset mukaan minne tahansa ja ole otteluvalmiina hetkessä. Aktivoi jopa 5 profiilikokoonpanoa sen sisäisestä muistista tai mukautetuista asetuksista pilvitallennustilan kautta.

8 OHJELMOITTAVAT PAINIKKEET
Razer Synapse 3:n kautta täysin konfiguroitavissa olevat 8 ohjelmoitavaa painiketta antavat sinulle pääsyn makroihin ja toissijaisiin toimintoihin, jotta voit suorittaa laajennettuja liikkeitä helposti.

RAZER HIIRI kuitenkin
Lisää kokoonpanoasi luonnetta tehokkaalla lataustelakalla, joka integroituu saumattomasti muihin Razer Chroma -yhteensopiviin laitteisiin.

100 % PTFE HIIREN JALAT
Nauti sujuvasta hiiren liikkeestä millä tahansa pinnalla, kun hiiren jalat on valmistettu puhtaimmasta, korkealaatuisimmasta PTFE:stä ? materiaalista, jota käytetään tarttumattomissa paistinpannuissa.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 15356
Valmistajan tuotenumero: RZ01-03050100-R3G1

Tietoa tuotemerkistä

Razer – Kolmipäinen käärme ja vihreä väri tai Chroma-valaistus ovat asioita, jotka melkein kaikki pelaajat tunnistavat. Razer on yksi pelialan tunnetuimmista tuotemerkeistä, eikä aivan suotta. Alaa esille tuoneiden ja lukemattomia palkintoja vuosien varrella voittaneiden innovatiivisten tuotteiden pitkä historia osoittaa yhä uudelleen, miksi se kuuluu pelialan kärkinimiin.

Razerilla on yksi maailman laajimmista pelituotevalikoimista ja jokaisessa segmentissä on vähintään yksi tuote. Suurien koneiden avulla sillä on mahdollisuus tutkia, kehittää ja tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Jos etsit tuotetta, joka ei tuota pettymystä, Razer on sinun valintasi.

Tekniset tiedot

Akku

Akun kesto 70 h

Liitäntä

Liitäntä 2.4GHz, USB
Langaton Kyllä

Mitat & paino

Johdon pituus 1.8 m
Leveys 66.2 mm
Syvyys 126.73 mm
Korkeus 37.8 mm
Paino 74 g

Muita tietoja

Säädettävä paino Ei

Ominaisuudet

Sensori malli Razer 5G
Sensori Optinen
DPI 20000 dpi
Maksimikiihtyvyys 50 G
Näppäinten määrä 8
Molempikätinen Ei
Valaistus Kyllä
Vierityspyörä Kyllä
Väri Musta

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle