Asus ROG Gladius II Langaton Pelihiiri - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Asus ROG Gladius II Langaton Pelihiiri

Lkm: 
95.99
Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetTietokone Hiiret & LisälaitteetPelihiiriäLangaton Asus

Nopea:
- Kaksi langatonta yhteysvaihtoehtoa: 1 ms:n nopeudella päivittyvä 2,4 GHz:n yhteys ja lyhyen viiveen matalaenerginen Bluetooth-yhteys
- Ammattipelaajien kanssa suunnitellun ergonomisen oikeakätisen muotoilun ansiosta hiiren käyttäminen on erittäin miellyttävää
- Alan johtava 16 000 DPI:n ja 400 IPS:n optinen sensori takaa poikkeuksellisen kovan suorituskyvyn
- Ainutlaatuinen ROG-kanta tekee kytkimien vaihtamisesta ja painallusvoiman säätämisestä helppoa
- Kustomoitava ASUS Aura Sync -tekniikalla toteutettu RGB-valaistus

LANGALLISEN SUORITUSKYKY. LANGATTOMAN VAPAUS.
Valmistaudu ottamaan kohde tähtäimeen ja nauttimaan voitosta, sillä tämän kahdella langattomalla yhteysvaihtoehdolla (2,4 GHz / Bluetooth) varustetun optisen ROG Gladius II Wireless -pelihiiren käyttäjää ei pysäytä mikään! Gladius II Wireless -hiiressä on edistyksellinen 16 000 DPI:n optinen sensori, joka takaa lyhyet vasteajat ja tarkan hallinnan. Hiiren ergonomisen oikeakätisen muotoilun ansiosta pitkätkin pelisessiot sujuvat mukavasti, ja Aura Sync -valaistustekniikka saa kokoonpanosi loistamaan.

KAKSI LANGATONTA YHTEYSVAIHTOEHTOA
ROG Gladius II Wireless -hiiren kaksi erityyppistä langatonta yhteysmahdollisuutta vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Langattoman yhteyden saa välittömästi 1 ms:n nopeudella päivittyvällä 2,4 GHz:n USB-käyttöavaimella tai matalaenergisellä (BLE) Bluetooth-yhteydellä.

ALAN JOHTAVAA SUORITUSKYKYÄ
Koska jokaisella peliliikkeellä on merkitystä, ROG Gladius II Wireless -hiiri on varustettu huipputasoisella optisella pelikäyttöön suunnitellulla sensorilla, jonka tarkkuuden ja nopeuden ansiosta päihität vastustajasi leikiten. Hiiren 100–16 000 DPI:n tarkkuudella varustettu sensori seuraa käden liikkeitä virheettömästi ällistyttävällä 400 IPS:n nopeudella. Viiveetön vaste ja 1 000 Hz:n osoittimen päivitysnopeus takaavat ultrasujuvan pelikokemuksen.

MUOTOILULTAAN AINUTLAATUINEN KYTKINKANTA
ROG-sarjan muotoilultaan ainutlaatuinen kytkinkanta vie kustomoinnin aivan uudelle tasolle, sillä sen ansiosta hiiren kytkimien vaihtaminen on helppoa. Voit siis vaihtaa hiireen kytkimen, jonka painallusvoima ja -vaste vastaavat tarpeitasi. Voit myös vaihtaa kuluneet tai rikkoutuneet kytkimet uusiin, mikä puolestaan pidentää hiiren käyttöikää.

AURA SYNC -RGB-VALAISTUS
ASUS Aura Sync -RGB-valaistuksen avulla saat hiirestäsi entistäkin tyylikkäämmän. Käytössäsi on valtava värien kirjo ja lukuisia dynaamisia valoefektejä. Kaikki valoefektit ovat synkronoitavissa Aura-yhteensopivien laitteiden kanssa, jotta voisit tehdä pelikokoonpanostasi aidosti yksilöllisen.

ARMOURY II
Armoury II on tehostettu ajuripohjainen oheislaitteiden konfigurointiin tarkoitettu apuohjelma, joka tarjoaa monipuolisia säätömahdollisuuksia. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit helposti muuttaa ROG Gladius II Wireless -hiiresi asetukset omien mieltymystesi mukaisiksi. Voit säätää esimerkiksi suorituskyky- ja pintakalibrointiasetuksia, ohjelmoida painikkeita ja määrittää niille toimintoja sekä kustomoida hiiren valoefektejä. Lisäksi voit seurata laitteistotilastoja ja analysoida tietoja pelaamisen aikana.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 13783
Valmistajan tuotenumero: 90MP00Z0-B0UA00

Tietoa tuotemerkistä

ASUS Republic of Gamers, The Choice of Champions – ASUS, joka on syntynyt Pegasuksesta ja perustettiin vuonna 1989, aloitti valmistamalla emolevyjä. Sittemmin merkistä kasvoi yksi maailman suurimmista elektroniikkatuotteiden valmistajista. Se pyrkii luomaan yksinkertaisen ja mukavan digitaalisen elämän kaikille.

Vasta vuonna 2006 ASUS perusti pelisarjan Republic of Gamers eli ROG, johon me MaxGamingissa olemme panostaneet. Asus ROG on erityisesti pelaamiseen kehitetty tuotesarja, jolla on korkea suorituskyky ja toiminta. Tuotteet on kehitetty uusimpaa tekniikkaa hyödyntäen, jotta pelaaminen voi tapahtua korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Tekniset tiedot

Akku

Akun kesto 57h h

Liitäntä

Liitäntä 2.4GHz, USB
Langaton Kyllä

Mitat & paino

Johdon pituus 1 m
Leveys 67 mm
Syvyys 126 mm
Korkeus 45 mm
Paino 110 g

Muita tietoja

Säädettävä paino Ei

Ominaisuudet

Sensori malli Pixart PMW3389
Sensori Optinen
DPI 16000 dpi
Maksimikiihtyvyys 50 G
Näppäinten määrä 6
Molempikätinen Ei
Valaistus Kyllä
Vierityspyörä Kyllä
Väri Musta
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle

Arvostelut

0
0 Arvostelut
5
4
3
2
1
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole arvosteluja.