Razer DeathAdder V2 Pro Langaton Pelihiiri - MaxGaming.fi

Navigoida

27
Säästä 27%

Razer DeathAdder V2 Pro Langaton Pelihiiri

 
127.90 / 93.89

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Paineilma Raccoon 600ML
5.90 € (8.90 €)
Osta
Tietoja
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
11.95 €
Osta
Tietoja
Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetTietokone Hiiret & LisälaitteetPelihiiriäLangaton Razer

Yli 10 miljoonan myydyn DeathAdderin myötä yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä pelihiiristä siirtyy seuraavaan kehitykseensä - aloittaa uuden verrattoman langattoman ergonomian aikakauden. Huippunopea Razer HyperSpeed Wireless takaa täydellisen liikkumisvapauden ja parannetun muodon paremman käsittelyn ja mukavuuden takaamiseksi.

Sen alhainen latenssi on suunniteltu ylittämään kaikki langattomat tekniikat, ja se mahdollistaa nopean tiedonsiirron, joka rekisteröi pyyhkäisyjä ja napsautuksia välittömästi. Se on myös erittäin muokattavissa, ja se pystyy vaihtamaan saumattomasti taajuuksien välillä huipputason vakauden ylläpitämiseksi, mikä antaa sinulle vapauden kilpailla parhaalla mahdollisella tavalla.

Luokkansa parhaan ergonomisen muodon mukaisesti olemme parantaneet sitä entisestään mukavuuden ja käsittelyn lisäämiseksi, jotta voit nauttia korkeimmasta suorituskyvystä kilpaillessa.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 17058
Valmistajan tuotenumero: RZ01-03350100-R3G1

Tietoa tuotemerkistä

Razer – Kolmipäinen käärme ja vihreä väri tai Chroma-valaistus ovat asioita, jotka melkein kaikki pelaajat tunnistavat. Razer on yksi pelialan tunnetuimmista tuotemerkeistä, eikä aivan suotta. Alaa esille tuoneiden ja lukemattomia palkintoja vuosien varrella voittaneiden innovatiivisten tuotteiden pitkä historia osoittaa yhä uudelleen, miksi se kuuluu pelialan kärkinimiin.

Razerilla on yksi maailman laajimmista pelituotevalikoimista ja jokaisessa segmentissä on vähintään yksi tuote. Suurien koneiden avulla sillä on mahdollisuus tutkia, kehittää ja tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Jos etsit tuotetta, joka ei tuota pettymystä, Razer on sinun valintasi.

Tekniset tiedot

Akku

Akun kesto 100h h

Liitäntä

Liitäntä 2.4GHz, Bluetooth, USB
Langaton Kyllä

Mitat & paino

Johdon pituus 1.8 m
Leveys 61.7 mm
Syvyys 127 mm
Korkeus 42.7 mm
Paino 88 g

Muita tietoja

Säädettävä paino Ei

Ominaisuudet

DPI 20000 dpi
Maksimikiihtyvyys 50 G
Näppäinten määrä 7
Molempikätinen Ei
Valaistus Kyllä, RGB
Vierityspyörä Kyllä
Väri Musta

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle