Osta Logitech G635 -Pelikuulokkeet 7.1 RGB - MaxGaming.fi
 

Navigoida

32
Säästä 32%

Logitech G635 -Pelikuulokkeet 7.1 RGB

Lkm: 
144.90 / 99
Alustava päivämäärä:
2022-03-06
Loppu varastosta
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetKuulokkeet & ÄäniGaming headsetitLangallisia Logitech

HUIPPULUOKAN ÄÄNITIEDETTÄ
Kuulet selkeästi lähelläsi liikkuvat viholliset, erikoiskykyjen vihjeet ja kaiken muunkin. Voit uppoutua peliin täydellisesti ja kuulet joka sävelen eeppisistä ääniraidoista. Tämän hetken edistyksellisin äänitekniikka ja kestävät materiaalit saavat yhdessä aikaan elokuvamaisen laajan äänimaailman. Pro-G™-kaiutinelementit, joiden koko on kasvatettu 50 mm:iin, ja DTS Headphone:X 2.0 -tilaääni1DTS Headphone:X on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmään, ja se edellyttää Logitech G HUB -ohjelmistoa saavat aikaan huippuluokan äänentoiston.

PELAA AIKAASI EDELLÄ
Päivitetyt 50 mm:n Pro-G-kaiutinelementit on valmistettu kudotusta hybridiverkosta, joka toistaa äänet entistä yksityiskohtaisemmin, täyteläisemmin ja selkeämmin joka äänenvoimakkuudella. Entistä suuremman halkaisijansa ansiosta Pro-G-elementtien suorituskyky on nyt vieläkin parempi kuin ennen. Matalat äänet – kumeat räjähdykset tai musiikin bassotaajuudet – kuulostavat entistä täyteläisemmiltä ja elokuvamaisemmilta. Korkea taajuudet – puheääni, askeleet, laukaukset – toistuvat uskomattoman tarkkaan ja puhtaasti.

7.1-TILAÄÄNTÄ PAREMPI ÄÄNI
Koe uskomaton DTS® Headphone:X 2.0 -ääni, joka pystyy 7.1-tilaääntäkin tarkempaan toistoon.2DTS Headphone:X 2.0 -tilaäni on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmään, ja se edellyttää Logitech G HUB -ohjelmistoa. Pelin tarkan ja täsmällisen avaruudellisen tietoisuuden ansiosta sijaintien ja etäisyyksien hahmottaminen täydellisen kolmiulotteisessa äänikuvassa on helppoa. Ympäristön kuuleminen tarkasti voi erottaa voittajat häviäjistä.

TÄYSIN MUKAUTETTAVISSA
Logitech G HUB -peliohjelmiston avulla voit mukauttaa LIGHTSYNC RGB -valaistuksen, ohjelmoida G-näppäimiin makroja ja pelikomentoja ja mukauttaa ääniasetuksia luodaksesi yksilölliset profiilit joka peliä ja sovellusta varten.

ÄÄNESI KUULUU SELKEÄSTI
Mic+ on 6 mm:n helposti mykistettävä melua suodattava mikrofoni, joka mahdollistaa uskomattoman tarkan ja selkeän viestinnän. Varressa on merkkivalo, joten tiedät, milloin mikrofoni on mykistettynä. Kun mikrofoni ei ole käytössä, se voidaan kääntää ylös, jolloin siitä tulee melkein huomaamaton.

SAMA KUULOKEMIKROFONI JOKA KÄYTTÖYMPÄRISTÖÖN
Sama kuulokemikrofoni kaikille laitteillesi. G635 miksaa ääntä jopa kahdesta laitteesta yhtä aikaa. Voit valita seuraavista: tietokone, mobiililaite ja pelikonsolit, mukaan luettuina Nintendo® Switch™, PlayStation® 4 ja Xbox® One. 4Jotkin Xbox One -ohjaimet saattavat vaatia erikseen hankittavan Xbox One -sovittimen. Mac-käyttöjärjestelmä, PlayStation 4, Xbox One, Switch ja mobiililaitteet: vain stereotila.

MUKAVA JA KESTÄVÄ
Korvakuppien ja pantaosan verkkoneulospehmusteiden ansiosta käyttömukavuudesta ei tarvitse tinkiä pisimpienkään pelisessioiden aikana. G635:ssa on suurikokoiset korvatyynyt, jotka sopivat korvien ympärille täydellisesti pehmytkudoksia painamatta. Korvakupit voidaan irrottaa ja pestä käsin.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 13799
Valmistajan tuotenumero: 981-000750

Tietoa tuotemerkistä

Pelituotteet uusimmalla Logitechin tekniikalla – jo vuonna 1981 Sveitsissä Logitech valmisti ensimmäisen tietokonehiirensä ja nykyään se on maailman suurin pelituotteiden valmistaja. Logitechin tuotteilla on aina korkea laatu ja asiakkaat huomaavat, että merkki onkin käyttänyt vuotensa luodakseen täydellisiä tuotteita. Kokemuksensa ansiosta se on selvästi valmistaja, joka yrittää ylittää suorituskyvyn rajat ja tutkia pelaamisen mahdollisuuksia.

Logitech tunnetaan tekniikan keksimisestä ja optimoinnista, sillä se on valmistanut omat anturit näppäimistökytkimille ja kehittänyt ohjelmistoja tuotteilleen. Ollakseen kärjessä ja voidakseen kehittää uusia laadukkaita tuotteita se on hankkinut yhteistyökumppaneikseen myös joitain luokkansa johtavia valmistajia, kuten Blue Microphones, Astro Gaming ja Saitek.

Tekniset tiedot

Liitäntä

Liitäntä USB
Yhteensopivuus MAC, Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series

Mikrofonin

Taajuusalue 100-20000 Hz
Mikrofonityyppi Unidirectional
Irrotettava Ei

Mitat & paino

Johdon pituus 2 m
Paino 379 g

Ominaisuudet

Kaiutinelementti 50 mm
Akustinen rakenne Suljettu
Muodossa tekijä Over-ear
Kuulokkeiden tyynyt PU-nahka
Valaistus No
Väri Musta

Takuu

Takuu 1 vuoden takuu

Tekniset tiedot

Chatmix Kyllä
Mykistä-painike Kyllä
Tilavuus säätimet Kyllä
Aktiivinen melunpoisto Kyllä

Äänen ulostulo

Herkkyys 93 db
Impedanssi 39 Ω
Taajuusalue 20-20000 Hz
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle

arvostelut

0
0 arvostelut
5
4
3
2
1
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole arvosteluja.