SteelSeries Arctis 5 Pelikuulokkeet Musta - MaxGaming.fi

Navigoida

SteelSeries Arctis 5 Pelikuulokkeet Musta

Väri:
Musta
 
129.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

QcK XXL Hiirimatto
QcK XXL Hiirimatto
Hiirimatto
29.90 € (39.90 €)
Osta
Tietoja
PlayStation Icons -valo PS5 - Small
9.90 € (15.90 €)
Osta
Tietoja
Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetKuulokkeet & ÄäniGaming headsetitLangallisia SteelSeries

Yhteenveto:
  • Prism RGB valaistut korvakupit
  • Seuraavan sukupolven surround-ääni DTS-kuulokkeilla:X v2.0
  • Tasapainota pelien ja äänikeskustelun ääntä USB ChatMix -säätimillä
  • Kaksisuuntainen ClearCast-mikrofoni
  • Mukava pitkille peli-iltoille
  • Toimii PC:llä, konsolilla ja mobiililaitteilla
SteelSeries esittelee uuden sarjan pelikuulokkeita. Arctis 5 kuuluu keskisegmenttiin samalla suorituskyvyllä, laadulla ja mukavuudella kuin muutkin kuulokkeet. Aloitustason mallista on lisätty USB-liitäntä ja RGB-valaistus. Pelaatpa sitten PC:llä, pelikonsolilla tai mobiililaitteilla, Steelseries Arctis 5 sopii niin, että voit nauttia teräväpiirtoäänestä kaikkialla.
Mukavuus
Kun Steelseries kehitti uuden pelikuulokesarjansa, he palasivat perusasioihin ja rakensivat kuulokkeet käyttäjien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Arctisin tavoitteena oli luoda kuulokkeet, jotka ovat niin kevyet ja mukavat, että unohdat käyttäväsi niitä. Steelseries riisui pois kaikki tarpeettomat komponentit, ja jäljelle jäi minimalistinen muotoilu, joka on mukavampi käyttää tuntikausia ja antaa silti haluamasi äänikokemuksen.
Materiaalit on valittu urheiluvaatteista inspiraationa, mukaan lukien hiihtolaseissa käytetty elastinen kangas pääpantaan. Nauha jakaa painon päähän ilman painetta tai hankauskohtia, ja se on helppo säätää pään muotoon sopivaksi.
Kaunis LED-valaistus
Näkyvin ero Arctis 3:n ja Arctis 5:n välillä on värikäs LED-valaistus, joka antaa kuulokkeille vaikuttavan ilmeen. Säädä värit ja valot itse juuri sellaisiksi kuin haluat niiden antavan henkilökohtaisen leimaksesi.
Pehmeät ja ääntä eristävät korvatyynyt
Inspiraatiota urheiluvaatteista löytyy myös korvatyynyistä. Steelseries keksi uskomattoman pehmeät ja mukavat AirWeave-korvatyynyt, joissa on muistivaahto, joka muotoutuu korviesi ja pään muotoon. Pehmusteet on päällystetty pehmeällä kankaalla, joka hengittää kuumenematta tai hikoilematta liikaa. Päällystetty erityisellä kestomuovilla, joka vaimentaa melua, myös ympäristön melu suodatetaan pois pelin äänestä, jotta voit keskittyä oikeisiin asioihin.
S1-kuulokeelementti surround-äänellä
Vaikka hintalappu on huomattavasti erilainen, Arctis 5:ssä on samat laadukkaat kuulokeelementit kuin Steelseriesin lippulaivakuulokkeissa. Tämä tarkoittaa, että saat mahdollisimman realistisimman ja luonnollisemman äänen riippumatta siitä, pelaatko intensiivisiä pelejä, katsotko elokuvia vai kuunteletko musiikkia.
Kuuntele tarkasti, mistä vihollisesi hiipii surround-äänen ansiosta. SteelSeries on tehnyt yhteistyötä DTS Headphone:X:n kanssa ja käyttänyt aivan uutta algoritmia, joka on suunniteltu erityisesti Arctis-sarjalle. Koe olemisen tunne mukaansatempaavalla surround-äänellä* ja saavuta pelin johtoasema.
ClearCast-mikrofoni
Hyvä pelikuuloke ei tarkoita vain hyvän äänen antamista, vaan niiden pitäisi myös kuulostaa hyvältä pelaajillesi. Kaikissa Arctis-malleissa on äskettäin suunniteltu kaksisuuntainen ClearCast-mikrofoni, joka tarjoaa uskomattoman selkeän puheviestinnän ja asettaa uuden standardin pelikuulokkeiden mikrofoneille . Painopiste on äänessäsi, kun taas melu ja ympäristön äänet suodatetaan pois. Mikrofonissa on myös LED-valaistus, joka ilmoittaa, kun mikrofoni on kytketty pois päältä.
Mukauta SteelSeries Engine 3:lla
Kuulokkeet ovat heti käyttövalmiita, mutta saadaksesi kaiken irti uusista kuulokkeistasi mukana tulee SteelSeries Engine 3* -ohjelmisto. Tässä PC-ohjelmassa pääset käyttämään kaikkia toimintoja ja asetuksia, kuten erilaisia ääniprofiileja, valoasetuksia, taajuuskorjaimen ja mikrofonin asetuksia, jotka on pakattu käyttäjäystävälliseen käyttöliittymään.
Kaikille laitteillesi
SteelSeries Arctis 5 on yhteensopiva kaikkien pelilaitteidesi kanssa. Irrotettavan pääkaapelin lisäksi mukana tulee USB-liittimellä varustettu jatkojohto tietokoneen kanssa käytettäväksi. Jos haluat käyttää kuulokkeita yhdessä matkapuhelimesi tai pelikonsoliohjaimen (Playstation, Xbox) kanssa, käytä sovitinta 3,5 mm:n liittimeen. Sen avulla on helppo käyttää ja vaihtaa Arctis 5:tä kaikkien laitteidesi välillä.

Materiaalit on valittu urheiluvaatteista inspiraationa, mukaan lukien hiihtolaseissa käytetty elastinen kangas pääpantaan. Nauha jakaa painon päähän ilman painetta tai hankauskohtia, ja se on helppo säätää pään muotoon sopivaksi.

*Huomaa, että jotkin toiminnot, kuten ChatMix, surround-ääni ja valaistus, toimivat vain, kun kuulokkeet on liitetty USB:n kautta. Sekä Toimii vain surround-äänellä DTS Headphone:X v2.0 -tietokoneen kanssa.
Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 12752
Valmistajan tuotenumero: 61504

Tietoa tuotemerkistä

Et voi mainita e-urheilua ja pelaamista mainitsematta SteelSeriesia. Vuodesta 2001 lähtien se on toistuvasti kehittänyt tuotteita, jotka ovat nostaneet markkinat uudelle tasolle. Tällaisia ovat esimerkiksi ensimmäinen lasimatto, ensimmäinen mekaaninen näppäimistö pelaamiseen tai ensimmäinen hiiri nimenomaan World of Warcaftille. Se on ollut mukana e-urheilukentällä sponsoroimassa alusta alkaen.

SteelSeries tunnetaan luomistaan tuotteista, kuten esimerkiksi hiirimatto QcK, joka nosti merkin legendan asemaan ja joka on ollut ammattilaispelaajien valinta yli 15 vuoden ajan. Merkin tuotteet on kehitetty huolellisesti aina pienimpiin yksityiskohtiin asti, jotta ne sopisivat niin kilpailijoille, jotka tarvitsevat luotettavaa laitteistoa ratkaisevissa tilanteissa kuin aloittelijoille, jotka ovat juuri hankkimassa ensimmäistä pelihiirtänsä.

Tekniset tiedot

Mikrofonin

Taajuusalue 100-10000 Hz
Impedanssi 2200 Ω
Herkkyys -48 dB
Mikrofonityyppi Bidirectional
Irrotettava Ei

Mitat & paino

Johdon pituus 3 m
Paino 306 g

Ominaisuudet

Kaiutinelementti 40 mm
Akustinen rakenne Avata
Muodossa tekijä Over-ear
Kuulokkeiden tyynyt AirWeave
Valaistus No
Väri Musta

Takuu

Takuu 2 vuoden takuu

Tekniset tiedot

Chatmix Kyllä
Mykistä-painike Kyllä
Tilavuus säätimet Kyllä
Aktiivinen melunpoisto Kyllä

Äänen ulostulo

Herkkyys 98 db
Impedanssi 32 Ω
Taajuusalue 20-22000 Hz
THD 3 %
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle