Astro A40 TR Gen4 Pelikuulokkeet Sininen (PC/PS4/PS5) - MaxGaming.fi

Navigoida

Astro A40 TR Gen4 Pelikuulokkeet Sininen (PC/PS4/PS5)

 
161.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Valitut tarvikkeet

Näytä enemmän

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetKuulokkeet & ÄäniGaming headsetitLangallisia Astro

Pelaa kuin ammattilaiset! ASTRO A40 TR Headset on ensiluokkaiset pelikuulokkeet ammattipelaajille, mukaan lukien eSports-pelaajat, sisällöntuottajat ja live-streamaajat. Se on kehitetty yhdessä esports-urheilijoiden kanssa täyttämään heidän tiukat äänen, mukavuuden ja kestävyyden standardit. Mod Kit Ready tarkoittaa, että A40 TR mukautuu mihin tahansa peliympäristöön. A40 TR on avoin takakuuloke, jossa on vaihdettava mikrofoni ja mukautettavat kansisivut. Ääneissä turnausympäristöissä A40 TR voidaan muuttaa umpikuoriseksi ääntä eristäväksi kuulokemikrofoniksi lisäämällä Mod Kit (myydään erikseen), jossa on suljetut kuoren sivut, synteettiset nahkaiset korvatyynyt ja melua eristävä mikrofoni.

VIRITETTY ASTRO AUDIO V2:lla
ASTRO-kuulokkeet on suunniteltu erityisesti pelaamiseen. ASTRO tekee tiivistä yhteistyötä kehittäjien, pro-pelaajien ja striimaajien kanssa tarjotakseen pelin sisäistä dialogia, musiikkia ja ääntä sellaisena kuin ne on tarkoitettu kuultavaksi. ASTRO Audio V2 tarjoaa neutraalin, tasaisen ja laajennetun taajuusspektrin yksityiskohtaista ja todenmukaista kuvaamista varten. Tämä tarkoittaa väsymättömiä korkeita ääniä, selkeää keskitasoa ja kovaa, särötöntä bassoa tasapainoiseen resoluutioon.

ERITTÄIN SUORITUS JA DESIGN
A40 TR:ssä on kevyt mutta vankka rakenne ja ensiluokkaiset materiaalit, jotka takaavat paineettoman istuvuuden, joka ei ylikuumene päätä. Korvatyynyissä on kangas maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi ja synteettinen nahka parhaan akustisen suorituskyvyn takaamiseksi.

VAIHDETAVA MIKROFONI
Erittäin herkkä yksisuuntainen mikrofoni, joka keskittyy ääneesi ja minimoi taustamelun. Se voidaan sijoittaa A40 TR -kuulokkeiden kummallekin puolelle.

MUKAUTETTAVAT KANSET
ASTROn patentoidun magneettikotelon tunnistejärjestelmän avulla voit mukauttaa kuulokkeitasi ja ostaa erikoisversioita tai suunnitella omasi käyttämällä heidän online-kotelomerkkinsä suunnittelijaa.

MOD KIT VALMIS
A40:ssä on synteettiset nahkaiset korvatyynyt, se on melua vaimentava ja siinä on melua eristävä mikrofoni, pehmustettu sanka ja suljetut takakannen sivut.

RAKENNETTU PC:LLE, KANNETTAVAILLE JA MOBIILIPELEILE
3,5 mm:n liitäntä tarjoaa yhteensopivuuden lähes kaikkien laitteiden, kuten tietokoneiden, useimpien mobiililaitteiden ja tablettien kanssa

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 15719
Valmistajan tuotenumero: 939-001664

Tietoa tuotemerkistä

Palkittu Astro Gaming on vienyt pelialaa eteenpäin jo vuodesta 2006 lähtien. Yrityksen visiona on viedä e-urheilua eteenpäin ja nostaa se toiselle tasolle tarjoamiensa tuotteiden avulla. Siitä on tullut iso osa pelikulttuuria, josta on paljolti kiittäminen yrityksen tiimin jäseniä, jotka ovat myös itse vannoutuneita pelaajia.

Astron tuotteet on suunniteltu kaikille, jotka vaativat laitteiltaan hieman ekstraa. Ne sopivat paljon pelien parissa aikaa viettäville, ammattipelaajille sekä kaikille, jotka pyrkivät parhaaseen pelisuoritukseen. Astro-tuotemerkki kuuluu nykyään Logitechin omistukseen.

Tekniset tiedot

Liitäntä

Yhteensopivuus MAC, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series

Mikrofonin

Mikrofonityyppi Omnidirectional
Irrotettava Joo

Mitat & paino

Johdon pituus 2 m
Paino 360 g

Ominaisuudet

Kaiutinelementti 40 mm
Akustinen rakenne Avata
Muodossa tekijä Over-ear
Kuulokkeiden tyynyt Kangas
Valaistus No
Väri Musta

Takuu

Takuu 1 vuoden takuu

Tekniset tiedot

Mykistä-painike Kyllä
Tilavuus säätimet Kyllä

Äänen ulostulo

Impedanssi 48 Ω
Taajuusalue 20-24000 Hz
THD 0 %, 1 %
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle