Osta SteelSeries Rival 710 Pelihiiri - MaxGaming.fi
 

Navigoida

10
Säästä 10%

Rival 710 Pelihiiri

Lkm: 
108.90 / 98.09
Alustava päivämäärä:
2021-08-23
Loppu varastosta
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetTietokone Hiiret & LisälaitteetPelihiiriäLangallinen SteelSeries

Mukautettava näyttö
Vähennä Alt+tabin käyttöä hyödyllisiä tietoja näyttämällä OLED-näytöllä, josta näet herkkyysasetuksen, Discord-ilmoitukset, pelitilastot ja painikemääritykset. Mukauta Rival 710 animoiduilla GIFeillä ja pelaajatunnuksellasi..

Värinä, joka tuntuu
Kätevät värinäilmoitukset kertovat, kun erikoisliike on valmiina tai hahmo heikossa hapessa. Mukauta ilmoitusten kaikkia osa-alueita aina laukaisevasta tekijästä pelissä intensiteettiin ja värinäkuvioon.

Discord-chatin integraatio
Saat reaaliaikaiset ilmoitukset Discordista poistumatta pelistä. Aseta viestit värisyttämään hiirtä ja OLED-näyttö osoittamaan, kuka lähetti viestin.

Todellinen yksi yhteen -seuranta
TrueMove3 on 12 000 CPI:n, 350 IPS:n optinen anturi, joka on rakennettu alaa johtavan PixArtin kanssa. Pelkkään CPI:hin keskittymisen sijaan TrueMove3 luotiin todellista yksi yhteen -seurantaa varten. Tietyn matkan kulkeminen hiirimatolla liikuttaa tarkalleen saman matkan näytöllä.

Vaihdettavat osat
Modulaarisen suunnittelun ansiosta voit vaihtaa anturin, kaapelin tai kuoren, jotta hiiri sopii juuri sinulle. Se on myös valmis tulevaisuutta ja uusien antureiden julkaisua varten.

60 miljoonan napsautuksen mekaaniset kytkimet
Vasen ja oikea napsautus tarjoavat jaetun tuplakytkinjärjestelmän, joka tarjoaa pelaamisen parhaan napsautukset. Ainutlaatuiset 60 miljoonan napsautuksen mekaaniset kytkimet varmistavat, että jokainen painallus suoritetaan tarkasti.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 12975
Valmistajan tuotenumero: 62334

Tietoa tuotemerkistä

Et voi mainita e-urheilua ja pelaamista mainitsematta SteelSeriesia. Vuodesta 2001 lähtien se on toistuvasti kehittänyt tuotteita, jotka ovat nostaneet markkinat uudelle tasolle. Tällaisia ovat esimerkiksi ensimmäinen lasimatto, ensimmäinen mekaaninen näppäimistö pelaamiseen tai ensimmäinen hiiri nimenomaan World of Warcaftille. Se on ollut mukana e-urheilukentällä sponsoroimassa alusta alkaen.

SteelSeries tunnetaan luomistaan tuotteista, kuten esimerkiksi hiirimatto QcK, joka nosti merkin legendan asemaan ja joka on ollut ammattilaispelaajien valinta yli 15 vuoden ajan. Merkin tuotteet on kehitetty huolellisesti aina pienimpiin yksityiskohtiin asti, jotta ne sopisivat niin kilpailijoille, jotka tarvitsevat luotettavaa laitteistoa ratkaisevissa tilanteissa kuin aloittelijoille, jotka ovat juuri hankkimassa ensimmäistä pelihiirtänsä.

Tekniset tiedot

Liitäntä

Liitäntä USB
Langaton Ei

Mitat & paino

Johdon pituus 2.1 m
Leveys 72.6 mm
Syvyys 124.8 mm
Korkeus 42 mm
Paino 135 g

Muita tietoja

Säädettävä paino Ei

Ominaisuudet

Sensori malli Pixart PMW3360
Sensori Optinen
DPI 12000 dpi
Maksimikiihtyvyys 50 G
Näppäinten määrä 7
Molempikätinen Ei
Valaistus Kyllä
Vierityspyörä Ei
Väri Musta
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle

arvostelut

0
0 arvostelut
5
4
3
2
1
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole arvosteluja.