Osta Roccat Kone EMP RGB Pelihiiri - MaxGaming.fi
 

Navigoida

MaxGaming loading..

Kone EMP RGB Pelihiiri

Lkm: 
71.49
Loppu varastosta
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

Roccat

ROCCAT® Kone EMP – Äärimmäisen suorituskykyinen RGB-pelihiiri
Kone XTD:n seuraaja Kone EMP on arsenaalisi tehokkain ase, joka on rakennettu vankalle pohjalle. Se on hiiri, johon voit luottaa jokaisena pelikertana, jokaisessa pelissä. Kone EMP:ssä on kiinnitetty paljon huomiota perusasioihin, ja se tekee mestarillisesti kaiken, mitä pelihiireltä toivot. Parhaista komponenteista kootun hiiren kestävyys vastaa sen laajaa ominaisuusluetteloa. Alan johtava Owl-Eye-optiikka, kirkas valaistus, 116 gramman paino, huippuluokan ergonomia keskisuuri- ja suurikätisille pelaajille ja laajennettu painikkeiden toiminnallisuus tekevät tästä vertaansa vailla olevan pelihiiren. Kone EMP on todellista dominointia, terästettynä.

Optinen ROCCAT® Owl-Eye -sensori
Owl-Eye on PixArtn uusi, upea optinen sensori, joka on mukautettu vastaamaan ROCCATin® korkeita laatuvaatimuksia. Luonnosta innoitusta hakenut tekniikka tarjoaa välittömästi tunnistettavan, aidon ja responsiivisen käyttökokemuksen. Sensorin herkkyyttä voi säätää ROCCATin® uraauurtavalla Distance Control Unit (DCU) -etäisyyshallintayksiköllä. Dpi-arvoja voi säätää 100:n dpi:n tarkkuudella välillä 100–12 000, joskin suosittelemme optimaalista arvoa väliltä 400–3 000 dpi:tä.

Ergonominen, vankka design
Vain 116 grammaa painava Kone EMP on edeltäjäänsä kevyempi, antaen sille kevyen ja kilpailukykyisen painon. Hiiri pitää sisällään useita ergonomisia ominaisuuksia keskisuuri- ja suurikätisille pelaajille, vahvistaen sen asemaa hiirenä, joka on luotu pitkäkestoisiin pelisessioihin. Hiiren arsenaaliin kuuluu huippukiinteä 4D-titaanirulla, joka on valmistettu ankarien suunnittelustandardien mukaisesti. Rullan vankka akselivarsi lähettää miljoonia tarkkoja liikkeitä elinkaarensa aikana. Hiiren ainutlaatuinen, huippukestävä Pro-Grip-pinta ehkäisee hikoilua ja tarjoaa huippuunsa hiottua hallintaa.

Mukautettava valaistus
Kone EMP antaa sinun mukauttaa hiiren omaan tyyliisi sopivaksi. Hiiren kaksi valaistua LED-valojuovaa ovat määritettävissä 16,8 miljoonalla upealla, eloisalla värillä. Hiiren mukana tulee myös erilaisia visuaalisia tehosteita, joiden avulla voit tehdä Kone EMP:stä omannäköisesi pelivälineen.

Easy-Shift[+]™-teknologia
Kone EMP:n mukana tuleva maailmankuulu Easy-Shift[+]™-painikkeiden tuplausteknologia mahdollistaa toissijaisen toiminnon määrittämisen hiiren painikkeille, joka tarkoittaa yhteensä 21:tä mahdollista toimintoa. Easy-Shift[+]™ on helposti opittava ja helposti ohjelmoitava. Vaihtoehtoina ovat yksinkertaiset komennot tai monimutkaiset makrot, joten arsenaalisi laajenee kaksinkertaiseksi, jolloin pystyt reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti taistelun tuoksinassa.

ROCCAT® Swarm
Swarm on ROCCATin valmis tulevaisuuteen -filosofian konkreettinen ohjelmistomuoto. Sen avulla hoidat kaikki tarpeelliset pelialustat ja laitteet. Ohjelmisto on seuraavan sukupolven järjestelmä, joka pitää huolen kaikista peleistä, sovelluksista ja ROCCAT-tuotteista samalla kertaa. Se tarjoaa aivan uudenlaisia integraatiomahdollisuuksia tuotteille toimien yhtenäisenä ajuriohjelmistona kaikille ROCCAT-tuotteillesi. Heitä hyvästit lukuisille tehtäväpalkin kuvakkeille – Swarm on todellinen pelaamisen komentokeskus kaikille arsenaalisi aseille.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 10254
Valmistajan tuotenumero: ROC-11-812


Tietoa tuotemerkistä

Tekniset tiedot

Liitäntä

Liitäntä USB
Langaton Ei

Mitat & paino

Johdon pituus 1.8 m
Leveys 75 mm
Syvyys 135 mm
Korkeus 42 mm
Paino 116 g

Ominaisuudet

Sensori malli Pixart PMW3361
Sensori Optinen
DPI 12000 dpi
Maksimikiihtyvyys 50 G
Näppäinten määrä 8
Molempikätinen Ei
Valaistus Kyllä
Säädettävä paino Ei
Vierityspyörä Kyllä
Väri Harmaa
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Muut asiakkaat ostivat myös
Säästä 21%
DM1 FPS Blood Red Pelihiiri
Dream Machines
DM1 FPS Blood Red Pelihiiri
40.90 € (51.90 €)
Loppu varastosta
Arctis 7 Langattomat Pelikuulokkeet Musta - 2019 Edition
SteelSeries
Arctis 7 Langattomat Pelikuulokkeet Musta - 2019 Edition
141.90 €
1-3 työpäivää
Gaming MM350 Extended Hiirimatto XL Anti-Fray
Corsair
Gaming MM350 Extended Hiirimatto XL Anti-Fray
37.90 €
1-3 työpäivää
Säästä 31%
DM1 Pro Pelihiiri
Dream Machines
DM1 Pro Pelihiiri
32.90 € (47.49 €)
1-3 työpäivää
Saatat olla kiinnostunut myös
Säästä 26%
JUKE Virtuaalinen 7.1-kanavainen USB-äänikortti
Roccat
JUKE Virtuaalinen 7.1-kanavainen USB-äänikortti
13.90 € (18.90 €)
1-3 työpäivää
Kone Aimo Pelihiiri Musta Remastered
Roccat
Kone Aimo Pelihiiri Musta Remastered
85.90 €
Loppu varastosta
Modulok -Kuuloketeline
Roccat
Modulok -Kuuloketeline
28.49 €
Loppu varastosta
Khan Pro, Harmaa (PC/PS4/XONE)
Roccat
Khan Pro, Harmaa (PC/PS4/XONE)
94.49 €
1-3 työpäivää

arvostelut

0
0 arvostelut
5
4
3
2
1
Kirjoita arvostelu

This product doesn't have any reviews.

#wearemaxgaming - Inspiration