Osta MaxMount Tilt -jalkatuki Musta - MaxGaming.fi
 

Navigoida

MaxMount Tilt -jalkatuki Musta

Lkm: 
29.59
Alustava päivämäärä:
2022-06-17
Loppu varastosta
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PelituolitLisälaitteetJalkatuki MaxMount

Summary
- Tilting Platform: allows for optimum comfort
- Rubber Pads: prevent slippery and floor-scratching
- Non-Skid Surface: increases feet stability

Why not rest your feet while working to reduce fatigue for leg comfort? This FR-09 of Ergonomic Tiltable Steel Foot Rest is designed to offer you maximum benefit for office workers and petite users. By elevating your feet, it will prevent your legs from muscle stiffens. No worrying about slipping off the footrest, the non-skid surface ensures foot stability. The Tiltable design allows it to rock with your feet effortlessly!

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 14603
Valmistajan tuotenumero: FR-09

Tietoa tuotemerkistä

Kestävät tuotteet MaxMountilta! MaxMount on Tukholmassa vuonna 2019 perustettu tuotemerkki, jonka tarkoituksena on kehittää edullisia ja tyylikkäitä tuotteita niin pelaajille kuin toimistoympäristöönkin. Tänä päivänä MaxMountin valikoimaan kuuluvat näyttötelineet, tietokoneiden näytöt, televisioiden seinäkiinnikkeet, varusteet johtojen hallintaan ja monet muut tuotteet.

Luo tyylikäs peli- ja työpiste käyttäen innovatiivisia laitteita kuten tietokoneen näyttöjä, mikrofonikuulokkeita ja kaapeleita. Kaikki tuotteet ovat huolellisesti valittuja ja voimmekin hyvillä mielin suositella MaxMountin näyttötelineitä ja lisävarusteita käyttöösi. Telineen avulla hallitset näyttöjä paremmin ja voit asettaa ne helposti haluamaasi asentoon.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Väri Musta

Takuu

Takuu 1 vuoden takuu
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle

arvostelut

0
0 arvostelut
5
4
3
2
1
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole arvosteluja.