Varmilo Forest Fairy Pelihiirimatto - MaxGaming.fi

Navigoida

Säästä %

Varmilo Forest Fairy Pelihiirimatto

Väri:
PinkkiMusta
PunainenMusta
VihreäValkoinenSininen
SininenMustaValkoinen
Violetti
Musta
Vihreä
Musta
Sininen
Keltainen
MustaKulta
Harmaa
Punainen
Pinkki
Pinkki
Sininen
HarmaaMusta
 
19.90

Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

TietokonetarvikkeetHiirimatto Varmilo

Yhteenveto:
- Mitat: 900 x 400 x 3 mm
- Materiaali: Kangas
- Ommeltu reuna

Vieraile kiinalaisessa metsässä ja sen mysteerissä leikkiessäsi Varmilos Forest Fairy -hiirimatolla, joka on valmistettu kaoottisesta kankaasta, joka parantaa hiiren herkkyyttä ja kitkaa ja jossa on painettu metsäkeiju-aihe kiinalaisessa sarjakuvataiteessa. Tämä hiirimatto on riittävän suuri, jotta voit yhdistää käytössäsi olevan näppäimistön tai esim. Varmilon Panda-näppäimistö hiirellä ilman ongelmia. Matto nostaa työpöytääsi hienosti muotoilullaan ja ommeltujen reunojen ansiosta hiirimatto pysyy taatusti ehjänä ja naarmuuntumattomana.

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 14692
Valmistajan tuotenumero: ZDB002-01

Tietoa tuotemerkistä

Lisää näppäimistöjä Varmilo – Varmilo on taiwanilainen näppäimistönvalmistaja, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja ainutlaatuisesti muotoiltuja. Merkin näppäimistöt on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista, kuten laadukkaasta PBT-muovista, jonka etuihin kuuluvat pitkäikäinen rakenne, kestävyys ja hyvä tuntuma.

Varmilon näppäimistöt sopivat erinomaisesti sekä työhön että pelaamiseen. Vankan ja huolellisesti valittuja komponentteja sisältävän näppäimistön avulla voit lisätä kirjoittamistaitojasi. Varmilo valmistaa myös hiirimattoja, joissa on yleensä jokin teema ja jotka voidaan yhdistää näppäimistöön.

Tekniset tiedot

Mitat & paino

Paksuus 3 mm
Leveys 900 mm
Syvyys 400 mm

Ominaisuudet

Materiaali Kangas
Punotut reunukset Kyllä
Painettu Kyllä
Valaistus No
Rannetuki Ei
Väri Vihreä
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle