Nintendo amiibo Super Smash Bros. Sheik - MaxGaming.fi
 

Navigoida

Säästä %

Nintendo amiibo Super Smash Bros. Sheik

Lkm: 
22.39
Ei tilattavissa
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PelikonsolitNintendoAmiibo pelifiguurit Nintendo

Amiibo ovat pieniä keräilyhahmoja tietokonepelihahmoista, pääasiassa Nintendo-peleistä, jotka voivat kommunikoida Nintendo 3DS- ja Wii U -pelikonsolien kanssa ja olla vuorovaikutuksessa yhteensopivien pelien kanssa lähikenttäviestinnän (NFC) avulla. Figuurit vaikuttavat eri peleissä eri tavoin ja hahmoihin on myös mahdollista tallentaa tietoja. Esimerkiksi Mario Kart 8:ssa ja Hyrule Warriorsissa voit hankkia uusia vaatteita ja aseita vastaavasti Amiibo-hahmojen avulla, ja Super Smash Brosissa. Wii U:lla voit harjoitella ja taistella tietokoneohjatulla hahmolla, joka on yhdistetty Amiibo-figuuriin.

HUOMAA: amiibo on yhteensopiva Nintendo Switchin, Nintendo 3DS:n ja Wii U:n kanssa.

Wii U:lla viestintä tapahtuu asettamalla hahmo peliohjaimen vasemmassa alakulmassa olevaan pieneen laatikkoon.

Nintendo 3DS:ssä ei ole sisäänrakennettua NFC-tekniikkaa, joten se ei voi vielä kommunikoida Amiibon kanssa, mutta 2. lokakuuta 2015 julkaistaan sovitin, jonka avulla Nintendo 3DS ja 2DS voivat kommunikoida Amiibon kanssa. Uudessa Nintendo 3DS -mallissa on kuitenkin sisäänrakennettu NFC-tuki, joten se voi kommunikoida Amiibon kanssa ilman sovitinta.

Amiibo muistuttaa Disney Infinityn ja Skylandersin figuuria, mutta nämä eivät ole yhteensopivia keskenään, joten Amiibo-figuurit eivät ole mahdollisia Disney Infinityn tai Skylandersin hahmoille tarkoitetuissa peleissä tai päinvastoin. Poikkeuksia ovat Turbo Charge Donkey Kong ja Hammer Slam Bowser, jotka voidaan vaihtaa Skylanders- ja Amiibo-tilan välillä. Nämä kaksi eivät kuitenkaan toimi Skylandersille muilla kuin Nintendon konsolilla.

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 13557
Valmistajan tuotenumero: 45496352585

Tietoa tuotemerkistä

Nintendo, pelaamista sukupolvesta toiseen – Legendaaristen nimien, kuten Super Mario Bros. ja The Legend of Zelda, perustaja sekä NES:n, SNES:n, Nintendo 64:n ja Game Boyn valmistaja Nintendo on nimi, josta melkein kaikki ovat todennäköisesti kuulleet. Pelialalla vuodesta 1989 lähtien toiminut Nintendo on yksi alan vanhimmista salaisuuksista. Nintendon innovatiivinen ajattelu yhdistettynä legendaarisiin nimikkeisiin tekee sen konsoleista ​​erottuvia.

Meiltä MaxGamingilta löydät täyden valikoiman tuotteita parantamaan pelikokemustasi ja suorituskykyäsi. Etsitpä sitten Nintendo Switchiä tai lisävarusteita, haluat pelata kilpailukykyisesti tai saada paremman tuntuvuuden Mario Kartissa, Mario Partyssa tai Ring Fit Adventuressa, meillä on kaikkea, mitä etsit.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Väri Sininen
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle

Arvostelut

0
0 Arvostelut
5
4
3
2
1
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole arvosteluja.