Yhteydenotto


Ostotuki/Sales

Jos sinulla on kysyttävää ennen tilaamista niin käännyt tänne. Esimerkiksi, jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ehdoistamme tai jos tarvitset apua tilauksen tekemiseen. Täältä saat myös apua jos haluat tietää koska loppuunmyyty tuote on jälleen varastossa.

Sähköposti: sales@maxgaming.fi


Toimitustuki - Kysymyksiä toimituksesta?

Jos sinulla on kysyttävää tilauksen jälkeen niin käännyt tänne. Esimerkiksi, jos haluat tietää koska tilauksesi saapuu tai jos haluat tehdä muutoksia/perua kaupan. Paketin seurantatunnus lähetetään automaattisesti sähköpostiisi kun tilauksesi on matkalla. Tämä viesti saattaa joskus päätyä roskakoriin joten tarkista sieltä ennen kun lähetät meille sähköpostia. Jos olet kadottanut tekstiviesti-ilmoituksen niin voit myös käyttää lähetys/seuranta-tunnustasi kun noudat paketin. Täältä saat myös apua jos haluat että lähetämme paketin seurantatunnuksen uudelleen.

Sähköposti: order@maxgaming.fi(Englanti/Routsi)
Älä unohda kirjoittaa tilausnumeroasi!


Maksutuki
Jos sinulla on kysyttävää lasku- tai korttimaksuista niin ota ensi sijaisesti yhteyttä Klarnaan, joka hoitaa maksujamme.

https://www.klarna.com/fi/tuki


Muita kysymyksiä
Tänne kannattaa kääntyä, jos kysymyksesi ei sovi mihinkään edellä mainituista ryhmistä. Esimerkiksi jos olet löytänyt jonkin virheen nettisivuiltamme tai jos sinulla on ehdotuksia/kommentteja meille. Jos löydät tuotteen jonka mielestäsi meidän pitäisi lisätä valikoimaamme ilmoita meille! Täällä vastaamme myös B2B- ja sponsorointikysymyksiin.

Sähköposti: info@maxgaming.fi (Englanti/Routsi)