Microsoft Xbox One S 1 Tt - Konsoli

Meidän tuotenumero: 15583 Tuotekoodi: 0889842443455
Ei mielipiteitä. Kirjoita arvostelu!
  • Microsoft Xbox One S 1 Tt - Konsoli
    -13%
  • Microsoft Xbox One S 1 Tt - Konsoli
199,00 € Ord. pris: 229,00 €
Saatavuus: 0 st varastossa
Tulossa varastoon: TUNTEMATON
Valvo tuotetta
Valvo kokoja

Xbox One S on pieni, kapea ja tehokas peli- ja viihdeyksikkö uuden sukupolven pelaamiseen. Konsolissa on Xbox One -peli- ja viihdejärjestelmää 40% pienempi runko ja 1 teratavua tallennustilaa. Sisäisen virtalähteen ansiosta et tarvitse erillistä virtasovitinta.

High Dynamic Range (HDR). Peli- ja viihdejärjestelmä tukee HDR-tekniikka, joka tarjoaa entistä kirkkaammat värit Gears of War 4:n ja Forza Horizon 3:n kaltaisille peleille. High Dynamic Range -tekniikka korostaa vaaleiden ja tummien alueiden kontrastia ja syventää pelien visuaalista ilmettä.

4K UHD Blu-ray ja suoratoisto. 4K Ultra HD on neljä kertaa tavallista HD-kuvaa tarkempi ja esittää videokuvan huippuselkeästi ja -realistisesti. Xbox One S toistaa kuvan 4K -resoluutiolla Blu-ray-levyiltä ja tuetuista suoratoistopalveluista.

Windows 10 -yhteensopiva. Laite mahdollistaa pelien suoratoiston Windows 10 -käyttöjärjestelmän tietokoneisiin, tabletteihin ja puhelimiin.

Infrapunalähetin. Xbox One S voidaan määrittää käynnistämään muita laitteita, kuten televisio, viihdejärjestelmä tai digi- tai satelliittivastaanotin. Integroitu infrapunalähetin kuljettaa sinut pelien ja viihteen maailmaan aikaisempaa nopeammin - ilman erillisiä kaukosäätimiä.

Langaton Xbox-ohjain. Entistä kapeamman ja virtaviivaisemman peli- ja viihdejärjestelmän täydentää tyylikäs langaton Xbox-ohjain, jonka käyttömukavuus on vertaansa vailla. Langaton kantama on jopa kaksinkertainen aiempaan verrattuna, ja pintakuvioinnin ansiosta tilanne pysyy aina hallinnassa. Ohjaimen Bluetooth-tekniikan avulla suosikkipelejä voidaan pelata suosikkipelejäsi Windows 10 -tietokoneilla, tableteilla ja puhelimilla.

Suuri tallennustila. 1 TB kiintolevyllä varustettu Xbox One s tarjoaa runsaasti tallennustilaa peleille ja viihteelle.

Mielipiteet (0)
Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi arvion Kirjaudu sisään
  • Tästä tuotteesta ei ole jätetty mielipiteitä

    Ole ensimmäinen ja kirjoita mielipiteesi

Tekniset tiedot
Allmänt
Internt minne (GB): 1000
RAM-minne (GB): 8
Nätverk: Gigabit Ethernet, Wi-Fi
Tillbehör: HDMI-kabel
Kontroller
Kontroll ingår: Ja, 1
Funktioner: Bluetooth-teknologi
Videoutgång
TV-anslutning: HDMI
Upplösning: 1080i, 1080p (Full HD), 2160p (4K Ultra HD), 720p
HDR-kapacitet: Ja
HDR: HDR10
Gränssnitt
Anslutningstyp: HDMI-ingång, HDMI-utgång, LAN, SPDIF-utgång, USB 3.0
Storlek & vikt
Bredd (mm): 295
Djup (mm): 230
Höjd (mm): 64
Vikt (g): 2900
VIIMEKSI KATSOTUT TUOTTEET
Katso tulevaan ja tilaa uutiskirjeemme jo tänään! Yli 100 000 pelaajaa tilaa jo uutiskirjettämme. Saa ainutlaatuiset uutiset, vastaanota mahtavat tarjoukset ja paljon muuta!