Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad

Meidän tuotenumero: 9719 Tuotekoodi: ROC-13-010
Ei mielipiteitä. Kirjoita arvostelu!
 • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
  -34%
 • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
  -34%
 • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
  -34%
 • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
 • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
 • Roccat Kanga - Choice Cloth Gaming Mousepad
9,90 € Ord. pris: 14,90 €
Saatavuus: 2 st varastossa
1-3 päivän toimitusaika Tilaukset, jotka vastaanotetaan ennen klo 17.00, lähetetään samana päivänä
60 päivän avokauppa Meillä asioit aina turvallisesti - myös silloin, kun et ole tyytyväinen

ROCCAT® KANGA – LAADUKAS KANGASHIIRIMATTO
Koe suosikkihiiresi paras liittolainen, käytön kestävä kangashiirimatto Kanga, jota ROCCATin ammattitaitoinen suunnitteluryhmä on testannut yli 80 eri pelihiirellä. Miellyttävän tuntuinen hiirimatto on saatavilla kolmessa, kaikki pelityylit huomioivassa koossa: 320 x 270, 265 x 210 ja 850 x 330 mm, ja jokainen näistä 2 mm:n paksuisista hiirimatoista tarjoaa mukavuutta sekä tuntumansa että koonsa puolesta. Nauti äärimmäisen tasapainoisesta X/Y-akseleiden tuntumasta sekä tarkasta ohjattavuudesta, jonka hiirimaton optimoitu kuitupinta tarjoaa. Kuminen selkämys varmistaa, että pelaajat saavat kokea poikkeuksellisen tehokkaan ja lipsahdukset eliminoivan pidon. Uusi Kanga on täydellinen taistelupari pelihiirellesi.

Kestää käyttöä
ROCCATin ammattitaitoinen suunnittelutiimi on pannut Kangan laadukkaan kangasrakenteen koetukselle testaamalla sitä yli 80 eri hiiren kanssa. ROCCAT Kanga kehitettiin tukemaan suosikkipelihiiresi toimintaa ja tehostamaan hiiren käyttöä kriittisillä pelihetkillä.

Tasaista jälkeä
Koe äärimmäisen tasapainoinen X/Y-akseleiden tuntuma sekä tarkka ohjattavuus, jonka hiirimaton optimoitu kuitupinta tarjoaa. Kun liikutat hiirtäsi, Kangan pinta mahdollistaa sekunnin murto-osien reaktioajat ilman minkäänlaista takkuilua tai hidastelua.

Liukumaton pito
Kuminen selkämys varmistaa, että pelaajat saavat kokea poikkeuksellisen tehokkaan ja lipsahdukset eliminoivan pidon. Enää ei tarvitse huolehtia hiiren vahinkoliikkeistä ankarimpienkaan sessioiden aikana.

Mukavat ulottuvuudet
Kanga pyrkii miellyttämään niin kosketuksen kuin koonsakin puolesta. Miellyttävän tuntuinen Kanga on saatavilla kolmessa ideaalissa koossa: 320 x 270, 265 x 210 ja 850 x 330 mm. Kaikki kolme 2 mm:n paksuista mattoa takaavat varman liikkuvuuden ilman riskiä reunan yli luiskahtamisesta.

Mielipiteet (0)
Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi arvion Kirjaudu sisään
 • Tästä tuotteesta ei ole jätetty mielipiteitä

  Ole ensimmäinen ja kirjoita mielipiteesi

Tekniset tiedot
Size
Width (mm): 320
Depth (mm): 270
Thickness (mm): 2
Properties
Material: Cloth
Print: No
Wrist Support: No
Stitched Edges: No
Lighting: No
VIIMEKSI KATSOTUT TUOTTEET
Katso tulevaan ja tilaa uutiskirjeemme jo tänään! Yli 100 000 pelaajaa tilaa jo uutiskirjettämme. Saa ainutlaatuiset uutiset, vastaanota mahtavat tarjoukset ja paljon muuta!