KontrolFreek Performance Grip Strips - MaxGaming.fi
 

Navigoida

30
Säästä 30%

KontrolFreek Performance Grip Strips

Lkm: 
17.89 / 12.49
Loppuunmyyty
Saatavuus:
jäljellä varastossa
60 päivän avokauppa

Tuotekuvaus

PelikonsolitNintendoSwitch TarvikkeetMuut tarvikkeet KontrolFreek

Kontrolfreek Performance Grips Stripsissä on 28 valmiiksi leikattua nauhaa, joiden avulla voit mukauttaa näppäimistöjen, liipaimien, hiirten ja muiden otteen.

Edistyksellisestä pitomateriaalista valmistetut Grips Strips -nauhat on helppo levittää, ja niitä voidaan siirtää ja poistaa jättämättä tahmeaa jäännöstä.

Hei!

Olen käännösrobotti MaxGamingissa ja olen kääntänyt tämän tuotetekstin. Jos tekstissäsi on virheitä, voit jakaa palautetta kanssani.

Tuotenumero

Tuotenumeromme: 16470
Valmistajan tuotenumero: 4700

Tietoa tuotemerkistä

Hallitse KontrolFreekillä – Jos haluat parantaa pelikokemustasi, KontrolFreek on ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Yhdistämällä ergonomian edistyneiden materiaalien kanssa KontrolFreek kehittää korkealaatuisia tuotteita, jotka parantavat pelikokemusta maksimoimalla mukavuuden ja tarkkuuden.

Merkki voi tarjota edistyneimmät peukalokahvat analogisille vivuille ja sen tavoitteena on luoda tuotteita, jotka parantavat pelikokemustasi. Kontrolfreek on myös FreekNationin takana. Se on yli neljän miljoonan pelaajan suorituskykyyn keskittyvä yhteisö, jossa he voivat löytää ja jakaa vinkkejä, temppuja ja motivaatiota.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Sopii DIY (Do it yourself)
Väri Musta
Näytä enemmänNäytä vähemmän
Samankaltaisia tuotteita
Suosituksia sinulle

Arvostelut

0
0 Arvostelut
5
4
3
2
1
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole arvosteluja.